435

Mănăstirea Slobozia. Slujba arhierească de Duminica Tomii (loco.manastirea-slobozia)

Publicat în urmă cu 10 zile, în /d/manastirea-slobozia, de birpresesc

Anul acesta, în ziua de 15 aprilie 2018, Duminica a doua după Paști sau Duminica Tomii, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica Mănăstirii „Sfinţii Voievozi” din Slobozia.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au participat Preacuviosul Părinte Arhimandrit Rafail Mîţ, vicar eparhial, preacucernicii părinţi consilieri Daniel Enaşcu, Florin Ionescu, Ioan Florin Simion, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacuvioşii părinţi stareţi ai mănăstirilor din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, preoţi şi diaconi.

În cuvântul său, Preasfinţia Sa a vorbit despre încredințarea lui Toma, despre îndemnul Mântuitorului: „Nu fi necredincios, ci credincios” și fericirea pe care o afirmă Mântuitorul „Fericiți cei ce nu au văzut și au crezul !”.

Cu această ocazie Preasfinția Sa a mulțumit Înalpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, părintelui stareț Vichentie și obștii Mănăstirii Secu pentru odorul adus credincioșilor din Bărăgan.

Preacuviosul Părinte stareț Arhimandritul Rafail, vicar eparhial, a mulțumit Preasfinției Sale pentru dragostea arătată obștii monahale din Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia și credincioșilor care au venit la Sfânta Liturghie și tuturor credincioșilor care cu răbdare s-au închinat la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu.

Preasfinția Sa a binecuvântat pelerinii care se închinau la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu.

Credincioşii încă sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, ce va rămâne la Mănăstirea Slobozia până luni, 16 aprilie 2018, apoi, după Sfânta Liturghie se va întoarce la Mănăstirea Secu, din județul Neamț.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
13
pe acest site
Site-ul oficial Manastirea Sfintii Voievozi, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02706 sec - PID: 26077