261

Slujbă arhierească de Hramul Mănăstirii Chiroiu

Publicat în urmă cu un an, în Manastirea Slobozia, de
De sărbătoarea Bunei Vestiri,Sâmbătă, 25 martie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte EpiscopVincențiu, preacuviosul părinte vicar eparhial, Arhimandritul Rafail a slujitLiturghia Sfântului Ioan Gură de Aur, la Mănăstirea Chiroiu, care și-a serbathramul.

Sub protia preacuvioșiei saleau slujit părinți consilieri din cadrul centrului Eparhial, părintele ProtopopAurel Berbec şi un sobor de preoţi şi diaconi.

Colecta pentru Fondul CentralMisionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezențiau dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe suma de954 de lei.

În cuvântul de învăţătură, preacuviosulpărinte vicar eparhial, Arhimandritul Rafail a vorbit credincioşilor prezenţi,despre popasul duhovnicesc al Bunei Vestiri în călătoria noastră spirituală aSfântului și Marelui Post, despre începutul lucrării de mântuire a neamuluiomenesc, despre harul pe care Dumnezeu ni-l dăruiește în această binecuvântatăprăznuire pentru continuarea călătoriei spirituale în post și rugăciune.

După slujba SfinteiLiturghii, a urmat slujba Parastasului, oficiată atât pentru ctitorii,binefăcătorii cât și viețuitorii trecuți la Domnul, ai sfintei MănăstiriChiroiu.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00929 sec - PID: 5204