60

De sărbătoarea Bunei Vestiri,Sâmbătă, 25 martie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte EpiscopVincențiu, preacuviosul părinte vicar eparhial, Arhimandritul Rafail a slujitLiturghia Sfântului Ioan Gură de Aur, la Mănăstirea Chiroiu, care și-a serbathramul.

Sub protia preacuvioșiei saleau slujit părinți consilieri din cadrul centrului Eparhial, părintele ProtopopAurel Berbec şi un sobor de preoţi şi diaconi.

Colecta pentru Fondul CentralMisionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezențiau dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe suma de954 de lei.

În cuvântul de învăţătură, preacuviosulpărinte vicar eparhial, Arhimandritul Rafail a vorbit credincioşilor prezenţi,despre popasul duhovnicesc al Bunei Vestiri în călătoria noastră spirituală aSfântului și Marelui Post, despre începutul lucrării de mântuire a neamuluiomenesc, despre harul pe care Dumnezeu ni-l dăruiește în această binecuvântatăprăznuire pentru continuarea călătoriei spirituale în post și rugăciune.

După slujba SfinteiLiturghii, a urmat slujba Parastasului, oficiată atât pentru ctitorii,binefăcătorii cât și viețuitorii trecuți la Domnul, ai sfintei MănăstiriChiroiu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
24
pe acest site
Site-ul oficial Manastirea Sfintii Voievozi, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0323 sec - PID: 30557