73

Duminică, 11 martie 2018, a treiaSăptămână din Postul Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincențiu,preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a săvârşit SfântaLiturghie la Mănăstirea „Înălţarea Sfintei Cruci” din Coslogeni, județulCălărași.

Sub protia preacuviosului părinteArhimandrit Rafail, vicar eparhial, au slujit preacucernicii părinți consilieriși inspectori din cadrul Centrului Eparhial,  preacucernicul părinte Protopop de Călăraşi,Ramon Eugen Ilie, preacuvioși părinți stareți şi diaconi.

În cuvântul Său preacuviosulpărinte a vorbit credincioşilor despre Sfânta Cruce, semnul iubiriidumnezeieşti, altarul de jertfă al Mântuitorului, precum şi despre urmarea luiHristos pe calea Crucii, în această perioadă a Sfântului și Marelui Post și atransmis binecuvântarea arhierească a Preasfințitului Părinte EpiscopVincențiu.

Preacuvioșia sa a împărtășit toțicredincioșii, copii, tineri, maturi și seniori, care au primit dezlegare de la duhovnic.

Colecta pentru Fondul CentralMisionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezențiau dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe.

După Sfânta Liturghie preacuviosulpărinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a binecuvântat toți credincioșiiprezenți. 

Tot în această zi delegațiacondusă de preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a vizitatMănăstirea Libertatea, care se află în vecinătatea Mănăstirii Coslogeni, unde afelicitat pe monahia Sofronia, viețuitoare a mănăstirii, care a împlinit astăzi86 de ani.

Delegația a mers apoi înmunicipiul Călărași, unde au vizitat biserica parohială „Sfântul Nifon”.


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
11
pe acest site
Site-ul oficial Manastirea Sfintii Voievozi, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Mânăstirea Slobozia - Sfinții Voievozi
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.02824 sec - PID: 30310