155

Hramul Mănăstirii Coslogeni

Publicat în urmă cu 6 ani, în Manastirea Coslogeni, de
Vineri, 14 septembrie 2012, cand Biserica Ortodoxa praznuieste “Inaltarea Sfintei Cruci”, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a savarsit Sfanta Liturghie la Manastirea Coslogeni din Protopopiatul Calarasi, unde este staret protosinghelul Lucian Ciolovic. In soborul slujitorilor au fost preacuviosul parinte Arhimandrit Rafail, exarhul manastirilor din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, preacuviosi parinti stareti, preacucernicul parinte consilier Daniel Enascu, preacucernicul parinte Protopop de Calarasi, Ramon Eugen Ilie, preoti si diaconi.

In cuvantul Sau Preasfintitul Episcop a vorbit credinciosilor despre Sfanta Cruce, semnul iubirii dumnezeiesti, precum si despre urmarea lui Hristos pe calea Crucii.

Dupa Sfanta Liturghie, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a facut vizite pastorale parohiilor aflate in vecinatatea Manastirii Coslogeni din Protopopiatul Calarasi: Coslogeni si Satnoieni, indemnand preotii slujitori sa se implice cu responsabilitate in activitatea pastoral misionara, cultural-administrativa si sociala in comunitatile parohiale pe care le pastoresc.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00719 sec - PID: 14547