15

Cantaretul, compozitorul si autorul Matt Redmann, din East Sussex, Marea Britanie, a reusit sa transforme renumita piata "Times Square" intr-o adevarata biserica - loc de rugaciune, interpretand cantecul "10.000 de motive (Binecuvantare de la Dumnezeu)".


Piata Times Square, din New York... transformata in biserica


Din cate se stie, Times Square este o intersecție comercială importantă din cartierul Manhattan al orașului New York, obținand statutul de reper în lume și de simbol al orașului New York și al Statelor Unite.

În trecut numită Longacre Square, Times Square a fost redenumită în aprilie 1904, după ce New York Times și-a mutat sediul în nou construita Clădire Times, care acum se numește One Times Square - locul de unde coboară binecunoscuta minge (glob) în ajunul anului nou.

Într-un videclip postat pe YouTube (vezi Fisiere Media - partea dreapta a articolului de fata), poate fi vazuta o mulțime de oameni intonand laolaltă cântecul creștin, în centrul celei mai comerciale zone a New York City.

Piata Times Square din New York... transformata in biserica


In aceste zile, publicatia americana Church Leaders lauda performanta, declarând:

"Te mișcă sa vezi atât de mulți oameni ridicandu-si mâinile în închinare, în timp ce camera de filmat surprinde alte persoane din mulțime, care se arata uimite, probabil nemaivazand vreodata un grup de oameni care sa se inchine lui Dumnezeu astfel, în mod public".

Matt Redman a reusit sa castige doua Premii Grammy, cu "10.000 de motive", precum și un Premiu Billboard. El a fost, de asemenea, nominalizat pentru Premiul Dove 2005, cu melodia "Binecuvântat să fie Numele Tău", și la Premiul Grammy, cu cantecul "Dumnezeul nostru".

Intre comentariile oamenilor obisnuiti, legate de aceasta performanta, publicate in ultimele ore, se putea citi:

"Credeam ca SUA este deja o țară cu multi oameni cazuti. Dar, după vizionarea acestui film, îmi dau seama că mulți oameni americani încă Il iubesc și I se închina lui Iisus." (Andreas).

"Frumos, muzică semnificativă. Această atmosferă din Times Square îmi dă speranță pentru țara noastră. Este nevoie de o renaștere la scasra mare" (Waynette).

Iar daca e sa tinem cont ca triunghiul de nord al Times Square se mai numeste si Duffy Square, fiind dedicat (din 1937) preotului Francis P. Duffy din regimentul 69 de infanterie al New York City, acolo gasindu-se si un memorial dedicat acestuia, atunci manifestarea pare sa fi fost, totusi, la ea acasa.

NU MERITA sa te tot intrebi, de ce restul presei laice evita astfel de stiri! Noi iti aducem aproape informatia despre adevarata majoritate, la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
149
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10798 sec - PID: 16137