26

Icoana facatoare de minuni, care altadata avea sa fie luata aproape cu forta de catre taranii romani, de la un conte maghiar care o confiscase pentru castelul sau, va reusi sa aduca binecuvantarea lui Dumnezeu, alinare și sprijin, si intr-o zona din sudul Romaniei: Icoana de la Nicula vine in Baragan (vezi mai multe amanunte, dand click aici).


Procesiune in direct: primirea Icoanei de la Nicula, in Slobozia, transmisa LIVE


Astfel, renumita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va fi primita in Municipiul Slobozia, in ziua de vineri, 4 noiembrie 2016, aceasta fiind intampinata la ora 13:45, in fata clopotnitei Catedralei Episcopale, urmand ca, la ora 14:00, sa fie oficiata in interiorul Catedralei o slujba de Te Deum. 

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va fi prezenta la eveniment, efectuand o transmisiune video live cu aceasta ocazie, care va putea fi urmarita atat in paginile proprii cat si in cele ale site-urilor web care alcatuiesc Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, dar nu numai...

Imediat dupa Slujba de Te-Deum, credinciosii din Baragan vor insoti Icoana Maicii Domnului de la Nicula intr-o procesiune care va traversa pe jos intregul municipiu, in urma careia icoana va fi asezata intr-un baldachin amenjat in curtea Manastirii Sfintii Voievozi, aflata la intrarea in oras dinspre Autostrada Soarelui.

De asemenea, procesiunea va fi transmisa video in direct, din miscare. Poti accesa programul manifestarilor ocazionate de sosirea Icoanei facatoare de minuni Maicii Domnului de la Nicula, dand click aici!

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va ramane in Slobozia pe toata perioada hramului Manastirii istorice Sfintii Voievozi, pana in dimineata zilei de miercuri, 9 noiembrie, ora 10:00, cand va porni pe drumul de intoarcere spre Manastirea Nicula, aflata in Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

Transmisiunea in direct, care urmeaza sa fie efectuata, vineri, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu binecuvantarea PS Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, va incepe in jurul orei 13:30, cu surprinderea momentului sosirii icoanei sfinte, urmand ca, dupa o scurta pauza, sa fie reluata imediat dupa ora 14:00, odata cu pornirea credinciosilor in procesiune, pe calea urmata spre Manastirea Sfintii Voievozi, traversand intregul municipiu.

Dincolo de limite...


Ca noutate, transmisiunea video in direct va fi pusa gratuit la dispozitia tuturor televiziunilor si publicatiilor on-line care vor dori sa o redea, de asemenea, in direct, abonatilor proprii, prin inserarea in propriile pagini a urmatorului cod de embed:
<iframe width="640" height="360" src="https://production.livecamera.ro/index.php?channel=lo-tv" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe>
Prin simpla introducere a codului de mai sus in paginile oricarui site web interesat, transmisiunea LIVE ocazionata de intampinarea Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula in Slobozia (inclusiv procesiunea prin intregul municipiu) va deveni in mod automat vizibila, fara a presupune alte proceduri tehnice suplimentare.

In cazul televiziunilor prin cablu, din tara sau strainatate, pentru preluarea gratuita a transmisiunii in direct, va fi necesara contactarea biroului nostru specializat (lonews@netcreator.ro), din timp, in vederea asigurarii unei pagini special-destinate preluarii dupa standarde tehnice TV, cu riscuri de deconectare accidentala scazute.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07532 sec - PID: 20829