38

În seara zilei de miercuri, 26 octombrie 2016, Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului, însoțit de comisarul patriarhal, Mitropolitul Isychios de Kapitolias, de secretarul general, Arhiepiscopul Aristarchos al Constantinei, de Arhimandritul Mathew, Arhimandritul Bartolomeu și alti reprezentanti ai Patriarhiei s-au deplasat la Biserica Învierii din Ierusalim.

Acolo, acestia s-au întâlnit cu Custodele Țarii Sfinte, rev. Francisco, și cu Arhiepiscopul Sevan al Patriarhiei Armene. Impreuna, acestia au patruns in Aedicula Sfântului Mormânt, unde au cercetat lespedea de piatra care acoperea Sfantul Mormant, data la o parte de specialistii si tehnicienii condusi de Dna. Moropoulou.

Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului (foto)


Dala de piatra care acoperea Sfantul Mormant a fost indepartata, pentru a curăța și apoi a scoate la lumina lespedea originala de piatra sio stanca Mormantului.

Mai multe detalii gasiti in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, accesand o categorie special pregatita pentru dvs, dand click aici.

Dupa aceea, Preafericitul Parinte Teofil s-a inchinat in fata Sfantului Mormant și i-au fost prezentate lucrările tehnice în curs de desfășurare, acesta binecuvântand executarea proiectului de conservare și restaurare a Sfantului Mormant.

Informatia ne-a fost pusa la dispozitie prin bunavointa Secretariatul General al Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului. O galerie foto de exceptie puteti vedea in partea de sus a articolului de fata.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
150
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10587 sec - PID: 15866