17

Icoana de la Nicula ajunge in Slobozia: program (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Dupa cum ati putut afla din editiile noastre anterioare de stiri (click aici), in Municipiul Slobozia, in urmatoarele zile, va poposi spre inchinare renumita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Nicula.


ICOANA DE LA NICULA ajunge in Slobozia: program


Evenimentul este legat de sărbătorea hramului „Manastirii „Sfinții Voievozi” din localitate. Conform unor surse din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "Nicula" va fi intampinata in ziua de vineri, 4 noiembrie 2016, la ora 13:45, in fata clopotnitei Catedralei Episcopale, urmand ca, la ora 14:00, sa fie oficiata, in interiorul Catedralei, o slujba de Te Deum.

Mai aflam, de asemenea, ca Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va ramane in Slobozia pana in dimineata zilei de miercuri, 9 noiembrie, ora 10:00, cand va porni pe drumul de intoarcere spre Manastirea Nicula, aflata in Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

ICOANA DE LA NICULA ajunge in Slobozia: program


Credinciosii se vor putea inchina in fata icoanei, incepand chiar din ziua de vineri, 4 noiembrie, cand, in urma unei procesiuni prin oras, aceasta va fi asezata intr-un baldachin amenjat in curtea Manastirii aflate la intrarea in oras dinspre Autostrada Soarelui.

Aceleasi surse ne mai informeaza ca, in ziua hramului Manastiri Sfintii Voievozi, 8 noiembrie 2016, dupa ce in duminica precedenta va avea loc o alta Slujba Arhiereasca, incepand cu ora 9:00, Slujba Sfintei Liturghii - ocazionata de marea Sarbatoare a Soborului Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor Cerestilor Puteri - va fi oficiata de ÎPS Andrei, Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, alaturi de PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
158
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0846 sec - PID: 15262