16

Alteța Sa Regală Prințul Mihail Karageorgevici și domnișoara Ljubica Ljubisavljevici s-au unit în Taina Sfintei Casatorii, în Biserica ortodoxa Sfântul Gheorghe din Oplenac. Slujba a fost urmată de o recepție oferită de Altețele Lor Regale, Prințul Alexander și Printesa Katherine, pentru oaspeții invitați la White Palace (Palatul Alb).


Nunta Regala in Serbia: Printul Mihail si Printesa Ljubica (foto si video)


Slujba religioasa a fost oficiata de Episcopul Irineu al Eparhiei de Est a Bisericii Sârbe Ortodoxe din America și de Episcopul Pahomie de Vranje.

La nunta Prințului Mihail Karageorgevici, cel mai tânăr fiu al regretatului Prinț Tomislav și al Prințesei Linda, și a domnisoarei Ljubica Ljubisavljevici, au participat peste 300 de invitați - membri și prieteni ai familiei regale Karageorgevici, precum și numeroși invitați distinși ai vietii publice a Serbiei, cât și din străinătate.

La nunta au participat Altețele Lor Regale Prințul Alexander și Printesa Katherine cu copiii lor, Prințul Philip și Alison, Prințesa Linda Karageorgevici (mama Prințului Mihail), prințul George Karageorgevici (fratele mirelui), Printesa Fallon Rayman (soția lui George Karageorgevici), Prințesa Elisabeta Karageorgevici, Președintele Parlamentului, Maja Gojković, Ministrul sarb al Educației, Științei și Dezvoltarii Tehnologice, Mladen Sarcevic, Ambasadorul Regatului Unit în Serbia, Denis Keefe, și multi altii.

Nunta Regala in Serbia: Printul Mihail si Printesa Ljubica (foto si video)


Tinerii casatoriti au respectat obiceiurile de nunta din Serbia, dar acestea au avut si o nota inovatoare, aducand alături de muzica tradițională din Serbia, un concert de violoncel sustinut de două doamne tinere, câștigătoare ale unui concurs național.

Meniul mesei s-a bazat pe tradiția sârbă. Prințul Mihail Karageorgevici s-a născut pe 15 decembrie 1985, la Londra. A crescut într-o zonă rurală, unde a avut o mulțime de timp pentru a afla mai multe despre natura. El a organizat o serie de evenimente umanitare si a depus eforturi în sprijinul tării sale, continuand să facă lobby pentru interesele sârbe în lume. 

Prințesa Ljubica s-a născut și a crescut la Belgrad, unde a terminat studiile de master la Facultatea de Farmacie, Universitatea din Belgrad. Ea este angajată în marketing și scrie articole legate de sănătate și de îngrijirea pielii.

In articolul de fata, va oferim un album foto si un material video (vezi partea dreapta), legate de nunta Prințului Mihail Karageorgevici si a Printesei Ljubica.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
109
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08022 sec - PID: 15641