7

Rusia si Franta: un nou semn de apropiere (video) (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

In aceste zile, la Paris, a fost inaugurat noul "Centru Spiritual și Cultural Ortodox Rus". După trei ani de muncă, Centrul Cultural si Spiritual Ortodox Rus iși deschide, astfel, porțile în inima capitalei franceze (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Inaugurarea Centrului Cultural si Spiritual Ortodox Rus din Paris - Franta


Președintele rus, Vladimir Putin, a numit inaugurarea Centrului Ortodox din Paris, o marturie a legăturilor puternice între Rusia și Franța.

"Vă felicit din toata inima, cu ocazia deschiderii oficiale a Centrului Spiritual și Cultural Ortodox Rus în capitala franceză.

Crearea acestui complex unic este o mărturie a legăturilor culturale și umanitare între Rusia și Franta, aspirația reciprocă a popoarelor noastre catre un dialog si o cooperare constructive", informează Serviciul de Presă al Kremlinului, citandu-l pe Putin.

Conform Spitnik, Președintele rus, de asemenea, a mai spus că este încrezător că Centrul va ocupa un loc demn intre atracțiile culturale din Paris, și că activitatea acestuia va contribui la păstrarea și consolidarea tradițiilor de prietenie și de respect reciproc.

Potrivit reprezentantului oficial al Administrației Prezidențiale din Rusia, Elena Krylova, Centrul Spiritual și Cultural se bucură de imunitate diplomatică, după ce conducerea acestuia a fost remisa Ministerului rus de Externe.

In articolul de fata (partea dreapta) poti accesa un material video pe aceasta tema.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
133
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.1011 sec - PID: 15866