16

Oklahoma: zi de rugaciune la Hristos, pentru... petrol (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Desi Oklahoma detine suprafete intinse de campuri de petrol, sectorul energetic al statului a ajuns sa cunoasca vremuri grele. Din fericire, insa, guvernatorul Mary Fallin are un plan solid, prin care acesta este sigur ca sectorul va ajunge sa cunoasca din nou vremea de plină expansiune.


Oklahoma: zi de rugaciune pentru industria energetica

"Oklahoma este binecuvântata cu o abundență de petrol și gaze naturale... [iar] creștinii recunosc ca astfel de resurse naturale sunt create de Dumnezeu", se arata intr-o proclamatie oficiala a guvernatorului. 

"Creștinii sunt chemati să-I mulțumeasca, prin urmare, lui Dumnezeu, pentru binecuvântările create, din industria petroliera și a exploatarii de gaze naturale, să caute înțelepciunea Lui și să-i ceară ajutorul".

Sugestia, desi neobisnuita in ziua de astazi, mai ales in SUA, aminteste totusi ca rugăciunea este in continuare puternica si ca reprezinta o soluție la problemele economice grave. Asa incat, crestinii locali au si reactionat, pe loc, deschizand, in aceasta perioada, si mai mult usile propriilor biserici și confirmand ca se vor ruga, nu doar pentru domeniul petrolier, ci pentru intreaga economie a statului, atat de conectata la campurile petrolifere.

Evenimentul principal va avea loc, insa, abia peste trei zile, pe 13 octombrie 2016, cand comunitățile bisericești din întregul stat vor coordona un eveniment simultan de rugăciune în masă, amintind ca lucrul de care este cea mai mare nevoie, acum, nu sunt finantele, ci speranta, "iar singura speranță vine de la Domnul".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09041 sec - PID: 11537