46

Oklahoma: zi de rugaciune la Hristos, pentru... petrol

Publicat în urmă cu un an, în Lonews
Desi Oklahoma detine suprafete intinse de campuri de petrol, sectorul energetic al statului a ajuns sa cunoasca vremuri grele. Din fericire, insa, guvernatorul Mary Fallin are un plan solid, prin care acesta este sigur ca sectorul va ajunge sa cunoasca din nou vremea de plină expansiune.

Oklahoma: zi de rugaciune pentru industria energetica"Oklahoma este binecuvântata cu o abundență de petrol și gaze naturale... [iar] creștinii recunosc ca astfel de resurse naturale sunt create de Dumnezeu", se arata intr-o proclamatie oficiala a guvernatorului.

"Creștinii sunt chemati să-I mulțumeasca, prin urmare, lui Dumnezeu, pentru binecuvântările create, din industria petroliera și a exploatarii de gaze naturale, să caute înțelepciunea Lui și să-i ceară ajutorul".

Sugestia, desi neobisnuita in ziua de astazi, mai ales in SUA, aminteste totusi ca rugăciunea este in continuare puternica si ca reprezinta o soluție la problemele economice grave. Asa incat, crestinii locali au si reactionat, pe loc, deschizand, in aceasta perioada, si mai mult usile propriilor biserici și confirmand ca se vor ruga, nu doar pentru domeniul petrolier, ci pentru intreaga economie a statului, atat de conectata la campurile petrolifere.

Evenimentul principal va avea loc, insa, abia peste trei zile, pe 13 octombrie 2016, cand comunitățile bisericești din întregul stat vor coordona un eveniment simultan de rugăciune în masă, amintind ca lucrul de care este cea mai mare nevoie, acum, nu sunt finantele, ci speranta, "iar singura speranță vine de la Domnul".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01048 sec - PID: 13078