16

Wardell Stephen Curry este un jucător american de baschet profesionist pentru Golden State Warriors, in renumita Asociație Nationala de Baschet (NBA) activa in SUA si Canada. 


Stephen Curry - cel mai mare shooter al NBA, centrat pe credinta in Dumnezeu


Mulți jucători și analiști l-au decretat ca fiind cel mai mare shooter din istoria NBA. Curry a câștigat Premiul NBA pentru Cel mai Valoros Jucător.

Curry este fiul fostului jucător NBA, Dell Curry, și fratele mai mare al actualului jucător NBA, Seth Curry.

De la retetele culinare, la reteta Crestinismului

Ayesha Curry, sotia lui Stephen imbina, mai nou, insa, retetele culinare cu... impartasirea Credinței Creștine. Vestita pentru cursurile de gatit, Ayesha Curry si-a anunțat, in aceste zile, conform publicatiei WRN, decizia de a se folosi de poziția castigata în ochii publicului, pentru a fi mai vocala in ce priveste propria credinta creștină.

Autoare a cărții "The Seasoned Life", Curry a decis să folosească imperiul ei culinar pentru a demonstra prioritatea pe care o acorda lui Dumnezeu. Cu toate că știe că acest lucru o poate face sa cada in dizgratia oamenilor care sunt non-religiosi, ea afirmă că nu se teme și că va continua să facă acest lucru fara vreo retinere.

Soția lui Stephen Curry - legenda Golden State Warriors - Ayesha, a explicat că ideea ei nu prevede împărtășirea credinței sale prin postarea de versete din Scripturi sau prin purtarea oamenilor in pelerinaj pe la diferite sit-uri religioase și biserici.

In schimb, ea plănuiește sa includa credința sa în gătit, astfel încât fanii ei, nu doar sa se bucure de ideile creative legate de produsele alimentare, ci, totodata, sa capete o perspectivă adânca asupra Creștinismului. În prezent avand vârsta de 27 de ani, intreprinzatoarea in industria alimentară sustine că nu este interesata sa predice sau sa le spuna oamenilor cum să trăiască. Mai degrabă, ea vrea sa practice valorile creștine și sa arate lumii ce înseamnă să fii un creștin.

Crestinismul nu implica practici de intimidare verbala


Curry mai spune că, de multe ori, Creștinismul este înțeles greșit, pentru că o mulțime de predicatori creștini se concentreaza asupra condamnarii acțiunilor sau gandurilor "ne-creștine", in loc să arate o cale a acceptarii și a iubirii, care constituie de fapt nucleul Creștinismului. Ayesha Curry împărtășește acelasi fundament puternic creștin cu soțul ei, Stephen Curry. Ea a dezvăluit într-un interviu că ea și soțul ei cred în a face binele, iar tot ceea ce fac, totodata, fac pentru Dumnezeu. Cu acest principiu care o ghideaza, ea spune că indiferent ce face cuplul, se întemeiaza puternic pe virtuțile creștine, și o fac pentru slava mai mare a lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, ea a adăugat că modul lor de a urma lui Hristos nu implică ceea ce ea numește "intimidare verbală". Ea crede că Creștinismul nu ar trebui să fie o credință propagată prin predicare și judecarea oamenilor. Mai degrabă, ea spune că creștinii ar trebui să practice credința lor și să fie exemplul viu al învățăturilor lui Hristos.

Asemenea celor care ajung sa se afle pe drumul lor spre succes, Ayesha a avut partea ei de critici. Criticii au încercat să pretindă că ea ar avea succes doar ca urmare a faimei soțului ei. Neclintita de aceste critici, Ayesha declara că preferă să se concentreze doar asupra lui Dumnezeu. Ea crede că, atunci când oamenii Il pun pe Dumnezeu în centrul vieții lor, lucrurile pur și simplu sunt la locul lor, deoarece "[Dumnezeu] știe cu adevărat ceea ce este mai potrivit pentru tine".

Ayesha Curry s-a nascut in Toronto, Ontario, Canada. Ea are două surori și doi frați, fiind o actriță, cunoscută pentru Underground Street Flippers (2009), Dan's Detour of Life (2008) si Love for Sale (2008).  Ayesha publica diferite retete proprii, incepand sa faca asta in urma cu doar doi ani, pe canalul de Youtube "Little Lights of Mine", asa incat se explica cum fanii sai au ajuns, astazi, sa-i cumpere diferite ustensile folosite in propria bucatarie. Mai nou, vinde propria marca de ulei de măsline extra virgin, 10% din toate veniturile ajungand la copiii amenintati de foamete. Videoclipurile sunt o șansă bună pentru ca fanii sa aiba idee despre obiceiurile de gătit ale lui Curry, insa, poate mai important, sa arunce o privire asupra vieții ei de acasă. Potrivit Variety, "Ayesha Homemade" nu se concentreaza doar pe rețetele Ayeshei, ci si pe viața ei de soție și mamă, cu o multime de imagini cu celebrul ei soț ei și cu cele două fiice adorabile ale lor.

Articolul de fata a fost tradus, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, de Ec. CARMEN-ANA, dupa un material semnat in limba engleza de KELLY FRAZIER, pentru publicatia americana WRN. Tot pe pagina curenta (vezi Fisiere Media - partea dreapta), gasiti un material video de prezentare a canalului "Little Lights of Mine", pe care Ayesha Curry continua sa il intretina prin prezentarea propriilor retete culinare, intr-o perspectiva crestina. Potrivit biografiei sale oficiale, Curry este o credincioasa crestina devotata și este foarte serioasa atunci cand vine vorba despre credința ei. Pe site-ul web propriu, in pozitie centrala apare ca logo:
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, 
aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri." 
(Sfânta Evanghelie după Matei 5: 16)

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
145
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10378 sec - PID: 21552