18

Patruzeci de zile de rugăciune neîntreruptă la Catedrala din Urziceni (30 septembrie – 9 noiembrie 2016)

Pe 24 septembrie 2016 s-au împlinit trei ani de când o părticică din sfintele sale moaște a fost dăruită comunității de credincioși din Municipiul Urziceni. 


"De atunci, multe minuni s-au întâmplat, lacrimi de bucurie trezind în sufletele împovărate ale celor încercați de greutățile vieții din Bărăgan. În semn de recunoștință, creștinii și-au dăruit obolul lor și i-au oferit sfântului o raclă gravată cu scene din viața sa și un baldachin pe care să se statornicească în veșnicie. Tot de atunci, în fiecare an, înainte de ziua sa de prăznuire, timp de 40 de zile se roagă alături de preoții lor, făcând neîncetate rugăciuni spre slava lui Dumnezeu", ne marturiseste Pr. Bogdan-Ionut Stancu, parohul Catedralei din Urziceni.

SFANTUL NECTARIE - 40 de Sfinte Liturghii transmise in direct, incepand de vineri


Astfel, începând din ziua de vineri, 30 septembrie 2016, la Catedrala din Urziceni se va oficia, timp de patruzeci de zile, Sfanta Liturghie, neîntrerupt. De fiecare data, Sfânta Liturghie va fi urmată de Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie - vindecatorul de boli (taumaturgul).

Toate slujbele vor fi transmise video, in direct, si vor putea fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, astfel:
- de luni până vineri, slujbele vor începe la ora 8.00, 
- sâmbăta de la ora 7.30, 
- duminica de la ora 9.00.
Programul Liturgic se va încheia pe data de 9 noiembrie 2016, chiar in ziua Sfântului Ierarh Nectarie. 

Sfântul Ierarh Nectarie este sfânt puternic mijlocitor catre Dumnezeu, tămăduitor și vindecător de boli grave, vindecator al copiilor si totodata ajutător femeilor ce nu pot avea copii.

"Deși nu este de mult timp protectorul spiritual al credincioșilor din Urziceni, dintotdeauna le-a fost ocrotitor și grabnic ajutător. A devenit atât de familiar, încât prezența sa pare că este din veșnicie aici. Sprijinitor neobosit ,ascultă neîncetat rugămințile fierbinți ale tuturor celor ce se roagă cu nădejde și speranță in Dumnezeu", a incheiat, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni.

SFANTUL NECTARIE - 40 de zile de rugaciune. Mai multe transmisiuni in direct


In plus, pe langa transmisiunile in direct amintite mai sus (de luni, pana vineri), vizitatorii paginilor Lacasuri Ortodoxe vor putea urmari, in continuare, transmisiunile in direct efectuate saptamanal din alte locatii din tara, dupa cum urmeaza: 
- sambata (de la orele 7:30 si 16:00), 
- duminica (de la ora 7:30), din mai multe localitati, simultan, pe mai multe canale diferite. 
Mai mult decat atat, noi transmisiuni in direct sunt efectuate la fiecare zi de sarbatoare, de la ora 7:30 AM. De asemenea, in seara premergatoare sarbatorii, incepand de la orele 16:00 si 18:00, puteti urmari Slujba Vecerniei, din mai multe localitati.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11362 sec - PID: 21177