28

Ai grija mare, in cursul acestei saptamani! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Copiii învață iubirea de Dumnezeu, de la părinții lor!

Copiii învață iubirea de Dumnezeu, de la părinții lor. Fiecare părinte ortodox vrea ca propriul sau copil să crească participand duminica la Liturghie și sa fie activ în viața Bisericii, pe tot parcursul vietii sale, dar mulți părinți nu demonstrează cu adevarat importanța relației cu Dumnezeu, în fața copiilor lor... Dacă nu faci ca Dumnezeu sa fie important in viata ta, atunci nici pentru copil nu va fi.

Dacă nu demonstrezi ca Dumnezeu este important in viata ta, atunci nici pentru copil nu va fi!

Copiii ii observă pe părinții lor. Ei remarcă ipocrizia și știu când parintii nu urmeaza învățăturile Bisericii si în timpul săptămânii. Ei te aud atunci când iei numele Domnului în deșert. Ei observă atunci când nu faci rugăciuni in timpul zilei si cand barfesti. Ei observă dacă vorbești de Dumnezeu doar duminica dimineața...

Copiii vostri observa dacă vorbiti de Dumnezeu doar duminica dimineața...


Făcând semnul crucii, aprinzand lumânări și arzând tămâie doar duminica, nu veti face nimic altceva decat sa-i invatati pe copiii vostri să separe, sa compartimenteze undeva propria lor credință, lăsându-i astfel fără apărare într-o lume plina de ispite și de distrageri de la lucrurile care sunt de natură duhovnicească.

În cazul în care nu demonstrati importanța rugăciunii în fața copiilor voștri, ii veti lasa fara aparare, într-o lume care Il urăște pe Hristos. Copiii vostri trebuie să se roage cu voi, sa citeasca Scripturile cu voi, să invete credința de la voi.

Dacă nu veti face din casa voastra o mica biserică de acasa, copiii vostri vor fi pierduti de la Hristos, iar Ortodoxia nu va mai fi trăită dincolo de propriul vostru mormânt, de catre generațiile viitoare ale familiei voastre.

Voi, bărbații, trebuie să fiti deosebit de atenți la modul în care le demonstrati Credința Ortodoxă copiilor vostri. Statistic, atunci cand un barbat este puternic în credința sa și puternic în mărturisirea credintei sale, participand frecvent in biserică, copiii vor rămâne în Biserică.

Bărbații trebuie să-si ia acest acest rol de lider în familiile lor, ca fiind barbati ai lui Dumnezeu, demonstrând în felul lor masculin că Dumnezeu este central în viața proprie. Dacă veti lasa învățătura credinței pe seama soțiilor voastre, veti fi trasi la răspundere în fața Tronului lui Dumnezeu. Nu este indeajuns că soția și copiii sa mearga la biserică.

Dacă nu-L marturisesti pe Hristos în viața ta, totul va fi pierdut pentru generațiile următoare!

Interpretare si traducere, dupa un cuvant rostit de Pr. Trifon, starețul Mănăstirii "Milostivul Mântuitor", din Vashon Island, Sound Puget (in apropierea Seattle, Washington, SUA), pentru Ancient Faith, de: KSLCatalin

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
139
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.11905 sec - PID: 28560