17

Proteste in GEORGIA: Vaticanul este un agresor spiritual! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Conform agentiei Interfax, câteva zeci de reprezentanți ai organizației publice a Uniunii Părinților Ortodocși din Georgia au intreprins, in aceste zile, un protest, în apropierea clădirii Ambasadei Vaticanului la Tbilisi, împotriva vizitei în Georgia a Papei Francisc, programata pentru sfârșitul lunii septembrie 2016.

PAPA FRANCISC IN GEORGIA: parintii ortodocși protesteaza impotriva vizitei


Protestatarii le-au declarat reporterilor, că "georgienii ortodocși nu au nevoie de binecuvântarea Papei". Ei au ținut in maini postere cu mesaje de protest la adresa vizitei Papei. Pe unul dintre afise se putea citi: "Vaticanul este un agresor spiritual!".

Între timp, Guiseppe Pasotto, Episcop al Bisericii Catolice din Georgia, le-a declarat reporterilor că nu ii este foarte clar de ce cineva ar protesta impotriva vizitei Papei în Georgia.

"Papa vine în Georgia ca mesager al pacii. De ce ar trebui ca cineva să fie împotriva acestui lucru? Din câte știu eu, Patriarhul-Catolicos Ilia al II-lea al Georgiei nu se opune acestei vizite", a declarat Pasotto.

In timpul vizitei sale, care va avea loc în perioada cuprinsă între 30 septembrie si 2 octombrie 2016, Papa Francisc se va întâlni, la Tbilisi, cu Patriarhul ortodox Ilia al II-lea, cu reprezentanții diferitelor grupuri religioase și cu oficiali de top din Georgia, oficiind o Messa (Liturghie catolica) pe unul dintre stadioane, a mai precizat acesta.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
78
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.05766 sec - PID: 15080