6

Papa Francisc: uciderea in numele lui Dumnezeu, este satanism (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc a oficiat o Messa (Liturghie catolica), zilele trecute, în onoarea preotului catolic Jacques Hamel, declarandu-l mucenic. Cu aceasta ocazie, in timpul predicii, Papa a făcut o declarație puternică, spunand: "Această cruzime, savarsita in numele apostaziei, este satanică".

Presa internationala a citat cuvintele Papei, comentandu-le pe mai multe pagini, intrucat declaratia liderului catolic face referire la actele prezente de terorism, in care se sutine ca oamenii ar fi uciși în numele lui Dumnezeu.


Papa Francisc a amintit, astfel, cazul uciderii preotului catolic Jacques Hamel, din Franța. El a condamnat ferm identificarea terorismului cu Islamul, dar de aceasta data a precizat clar ca uciderea în numele lui Dumnezeu este un act satanic.

Papa l-a numit pe preotul catolic Hamel "martir", pentru moartea sa eroică in timp ce efectua Messa si pentru taria de a recunoaste raul din atacator, in momentul in care a putut rosti in fata acestuia, fara sa renunte la propria credinta "Departeaza-te, satana!".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
167
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02779 sec - PID: 10318