32

Moaștele Sfântului Luca din Simferopol, al Crimeii, vor ajunge maine, 20 septembrie 2016, la Catedrala Inaltarii Sfintei Cruci din Geneva, in jurul orelor 16:00, unde va avea loc Slujba Acatistului, urmata de o Slujba de Priveghere - informeaza Agentia de stiri Lacasuri ortodoxe, conform unor surse aflate in zona.

Elvetia: Moastele Sfantului Luca al Crimeii viziteaza mai multe parohii


Ulterior, sfintele moaște vor fi purtate in mare cinste in bisericile Parohiilor Sfanta Varara din Vevey și Sfânta Treime din Berna.

Aici, acestea vor ramane pana in ziua de luni, 26 septembrie 2016, cand se vor indrepta spre Zurich.

Joi, 22 septembrie, și vineri, 23 septembrie, sfintele moaste se vor afla asezate spre inchinare, din nou, în Catedrala Înălțării Sfintei Cruci din Geneva, unde se vor oficia mai multe slujbe, printre care si Slujba Acatistului.

Sfantul Luca de Simferopol (1877-1961) al Crimeii a fost arhiepiscop si chirurg recunoscut de către comunitatea științifică. El a fost canonizat în anul 2000, de către Biserica Ortodoxă Rusă, fiind mare facator de minuni (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
124
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.13571 sec - PID: 6961