4

BIFE-SIM 2016, Spectacol de forme si idei – editia a XXV-a (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Si in acest an, la inceputul toamnei, mai precis intre 14-18 septembrie, Bucurestiul revine in centrul atentiei tuturor celor care innobileaza sau isi doresc sa le fie innobilate casele cu piese de mobilier, prin Targul international de mobila, echipamente si accesorii – BIFE-SIM, Spectacol de forme si idei – aflat deja la a XXV-a editie, informeaza MarketBiz Ⓜob.

BIFE-SIM 2016, Spectacol de forme si idei – editia a XXV-a

   Programul de vizitare anuntat de organizatori este: 14 – 17 septembrie 2016 (miercuri – sambata): intre 10.00 si 18.00, iar pentru 18 septembrie 2016 (duminica): intre 10.00 si 16.00.

   Un nou tip de expozanti, care isi propune sa atraga public vizitator interesat, va fi prezent incepand de anul acesta, si anume cei care se ocupa de decoratiuni si corpuri de iluminat, organizatorii creand un salon specializat numai pentru acestia.

Targul international de mobila, echipamente si accesorii – BIFE-SIM, Spectacol de forme si idei


   Targul de anul trecut a reunit 300 de expozanti din 8 tari si s-a bucurat de interesul a 22 000 de vizitatori, cel mai atractiv fiind considerat de acestia, Salonul de Bucatarii. Pentru acest an, organizatorii si-au propus sa adune la un loc peste 350 de expozanti si, desigur, sa creasca numarul de vizitatori prin diversificarea metodelor de promovare a evenimentului, mai precizeaza MarketBiz Ⓜob.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01044 sec - PID: 6271