23

Ben-Hur - un nou film, in 2016 - inspirat de razbunare si... iertare (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Vă amintiți filmul clasic Ben-Hur. Filmul a câștigat unsprezece premii Oscar, atragand un public spectator grandios: trădare și amărăciune, har și răscumpărare.

Acum, Mark Burnett si Downey Roma - cu MGM si Paramount - au refăcut acest film pentru o nouă generație. Lansarea va avea loc pe 19 august 2016, in Statele Unite ale Americii.

Judah Ben-Hur, prin reflectarea unor sentimente de răzbunare, iertare si răscumpărare, generează un mesaj puternic pentru lumea de astăzi, plină de violențe rasiale și religioase, și de multe altele.


Ben-Hur - un nou film, in 2016 - inspirat de razbunare si... iertare


Pe scurt: doi frati din Palestina primului secol, divizata de ocupația romana - Messala, de partea Romei, si Iuda (Judah) Ben-Hur, de partea moștenirii iudaice. Furia lui Messala il trimite pe Ben-Hur în sclavie, ani de zile.

Cand, in urma unor tulburări, Ben-Hur reuseste sa scape, acesta revine la Ierusalim, cautand sa se răzbune pe Messala. Realizatorii filmului nu au precupețit niciun efort, pentru a face palpitant evenimentul.

Numai ca, în interiorul lui Ben-Hur au loc schimbari radicale si neastepatate, in urma intalniri cu Un...Tamplar, Care reuseste sa intrerupa acest ciclu al urii.

Romanul a fost publicat în 1880. A devenit cea mai bine-vanduta carte a secolului al XIX-lea. O prima editie si două adaptări cinematografice anterioare au reusit sa tina subiectul în fața publicului.

Filmul, care va putea fi vizionat in programul TV Lacasuri Ortodoxe in urmatoarele zile, continua sa aduca in actualitate puterea de a le ierta greselile, gresitilor nostri...

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
32
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.13108 sec - PID: 20295