10
Maine, 6 august 2016, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Schimbarii la Fata a Domnului.

SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI - slujbe transmise video in direct, din mai multe localitati


Transmisiunea in direct, la Sarbatoarea SCHIMBARII LA FATA A DOMNULUI va putea fi urmarita in playerul amplasat in toate paginile agentiei noastre (www.lonews.ro), fiind efectuata, simultan, din mai multe localitati:

 - Bucuresti - Biserica Podeanu (zona piata Chibrit, sector 1) - CANAL 1: transmisiune in direct - Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea SCHIMBARII LA FATA A DOMNULUI, incepand cu ora 7:30, multicamera. (Parinte paroh: Pr. stavrofor Vasile Ailioaei. Hramuri: Sfantul Apostol Simon Zilotul, Sfintii Imaprati Constantin si Elena);

- Urziceni - Catedrala - CANAL 2: transmisiune in direct: Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI, incepand cu ora 7:30, multicamera (Pr. paroh Bogdan-Ionut Stancu).

NU UITA! Te ajutam sa transmiti live, complet gratuit! (vezi cum, dand click aici)

SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI - alte slujbe live, preluate si prin reteaua de cablu


In plus, nu uitati ca tot maine, incepand cu ora 16:00, puteti urmari in direct si Slujba Vecerniei, din Catedrala Municipiului Urziceni.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel (vezi mai sus), in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, acestea fiind preluate si pe reteaua de televiziune prin cablu (vezi click aici).

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

Va reamintim ca Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, zilnic, de la orele 8:00 si 17:00. Prima transmisune in direct, efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a avut loc in anul 2008, din Sfanta Manastire Halmyris.

NU UITA! Te ajutam sa transmiti in direct, complet gratuit! (vezi cum, dand click aici)

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.1078 sec - PID: 21533