34

Asociatia Lacasuri Ortodoxe a realizat gratuit, in aceste zile, un nou site web destinat unei parohii ortodoxe. Daca vrei si tu un site web gratuit pentru biserica sau manastirea la care slujesti (ca preot sau credincios) sau la care mergi (ca credincios), fiindca vrei ca Internetul sa devina din ce in ce mai mult un loc al Ortodoxiei, nu trebuie decat sa ne semnalezi acest lucru, printr-un email trimis pe adresa lonews@netcreator.ro, indiferent din ce episcopie, parohie, judet sau tara faci parte. Totul se va intampla complet gratuit, in doar cateva ore, asa incat totul depinde, in acest moment, doar de tine.


Parohia Bogata are, de acum, propriul sau site web


Noul site-web ortodox, care poate fi accesat la adresa http://parohiabogata.ro/ urmeaza sa fie actualizat permanent cu stiri, de acum, de catre preotul paroh al Bisericii ortodoxe din Bogata - Protopopiatul Calarasi, Episcopia Sloboziei si Calarasilor, caruia i-a fost predat gratuit.

Realizarea noului site web, de catre Serviciul specializat NETCreator al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, se inscrie intr-un program mai amplu, de realizare si dezvoltare a unei retele web extinse, pentru Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Astfel, noul site web al Parohiei Bogata a fost realizat in urma unei solicitari in acest sens, transmise Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, de catre Episcopia Sloboziei si Calarasilor, inregistrata oficial in cadrul episcopiei sub Temei Nr. 2411/ 21 iulie 2016.

Noul site web, legat la reteaua web a Episcopiei, pe structura noului CMS NETCreator


Conform solicitarii amintite, au fost efectuate si software-urile suplimentare pentru integrarea noului site web al Parohiei Bogata in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, acesta fiind interconectat la celelalte siteuri de parohii si manastiri realizate pana la aceasta ora.

De asemenea, pentru folosirea unor resurse minime si pentru o administrare facila, noul site web Parohia Bogata va functiona pe structura noului CMS NETCreator, realizat si pus la dispozitie gratuit de Asociatia Lacasuri Ortodoxe (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), in slujba Bisericii Ortodoxe.

Noul site web al Parohiei Bogata, gazduit gratuit pe serverele Lacasuri Ortodoxe


In plus, conform aceleiasi solicitari emise de Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Asociatia Lacasuri Ortodoxe va gazdui gratuit noul site web, pe propriile servere, Parohia Bogata si Episcopia fiind astfel scutite de cheltuielile lunare aferente, asemenea celorlalte site-uri web realizate de Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat propriu NETCreator, in cadrul retelei web a Episcopiei, conform Temei 2771/ 8 iulie 2016.

De acum, vizitatorii noului site web se vor putea bucura de noi informatii puse la dispozitie de Parohia Bogata, regulat, de catre parintele paroh Oprica Gabriel Misu Spiroiu, caruia, la randul nostru, ii uram succes!

Iar tu, daca vrei un site web gratuit pentru biserica sau manastirea la care slujesti (ca preot sau credincios) sau la care mergi (ca credincios), fiindca vrei ca Internetul sa devina din ce in ce mai mult un loc al Ortodoxiei, nu trebuie decat sa ne semnalezi acest lucru, printr-un email trimis pe adresa lonews@netcreator.ro, indiferent din ce episcopie, parohie, judet sau tara faci parte. Totul se va intampla complet gratuit, in doar cateva ore, asa incat totul depinde, in acest moment, doar de tine.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
74
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07736 sec - PID: 14830