18
Incepand din anul 2008, Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe, prin voluntarii proprii, efectueaza GRATUIT transmisiuni in direct sau ofera consiliere si software-uri gratuite in acest sens (in limita posibilitatilor), bisericilor si manastirilor ortodoxe interesate de marturisirea Cuvantului lui Dumnezeu si a valorilor Ortodoxiei in lumea de astazi. Transmisiunile in direct sunt promovate, de asemenea, gratuit, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Lacasuri si ale siteurilor conexe, pe langa paginile parohiei (bisericii, manastirii) in cauza. Totodata, transmisiunile in direct, sunt preluate live, dupa caz (in functie de parametri tehnici si de natura evenimentului) de catre partenerul nostru Eveniment TV, pe reteaua nationala de cablu.

Pentru a beneficia de transmisiuni in direct din manastirea sau biserica/parohia dumneavoastra, nu trebuie decat sa trimiteti pe adresa lonews@netcreator.ro, o solicitare prin email in acest sens, scanata stampilata si semnata, de forma:

1. IN CAZUL EFECTUARII DE TRANSMISIUNI REGULATE
Catre
Asociatia Lacasuri Ortodoxe,  Parohia/Episcopia/Arhiepiscopia................... cu sediul in ............................. reprezentata prin........................., domiciliat in.................... posesor al CI................, solicita GRATUIT Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, efectuarea, sustinerea sau consilierea si promovarea gratuita a unor transmisiuni in direct din cadrul parohiei, cu o frecventa (zilnica / la sarbatori si duminici/ in cazul unor evenimente importante), din incinta/biserica/parohia...................... din cadrul Protopopiatului................/ Episcopiei/Arhiepiscopiei................, in limita timpului disponibil de care Asociatia Lacasuri Ortodoxe dispune si in limita posibilitatilor. 

Solicit, de asemenea, ca slujba/evenimentele transmise in direct sa fie promovate in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dupa posibilitati, cu posibilitatea preluarii (oricand exista aceasta ocazie) pe reteaua nationala de cablu. 

De asemenea, solicit sa ne fie pus la dispozitie un cod embed, gratuit, pentru a putea prelua transmisiunea si in paginile parohiei si/sau protopopiatului si/sau arhiepiscopiei, avand adresele web ..............................................  

Mentionez ca, in cazul transmiterii in direct a unui anumit eveniment la care se impune prezenta directa a voluntarilor Lacasuri Ortodoxe, voi asigura accesul reprezentantilor Asociatiei Lacasuri Ortodoxe la evenimentul in cauza, intr-o pozitie convenabila filmarii si voi incerca sa asigur accesul gratuit la o sursa de curent electric (priza 220V), in vederea efectuarii transmisiunii.

Mentionez, de asemenea, ca ii voi informa regulat pe reprezentantii Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, despre programul transmisiunilor in direct pe care vrem sa le efectuam, pentru ca evenimentul sa fie mediatizat corespunzator, facand tot posibilul ca programul sa fie unul stabil si respectat, pentru a nu cauza eventuale prejudicii de imagine Asociatiei Lacasuri Ortodoxe sau cheltuieli nejustificate cu promovarea si deplasarea (dupa caz a) voluntarilor Asociatiei.

Cu multumiri, 
(semnatura si stampila) ................................2. IN CAZUL TRANSMITERII IN DIRECT A UNUI ANUMIT EVENIMENT
Catre
Asociatia Lacasuri Ortodoxe,

Arhiepiscopia/Parohia................... cu sediul in .............................
reprezentata prin........................., domiciliat in.................... posesor al CI................, solicita Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, deplasarea in ziua de............., in incinta/biserica/parohia...................... din cadrul Protopopiatului................/ Arhiepiscopiei................, pentru a transmite in direct, gratuit, slujba si evenimentele ocazionate de .......................... ........................................................, in limita timpului disponibil de care Asociatia Lacasuri Ortodoxe dispune si in limita posibilitatilor. Solicitam, de asemenea, ca slujba/evenimentele transmise in direct sa fie promovate in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dupa posibilitati, si de asemenea, sa ne fie pus la dispozitie un cod embed, gratuit, pentru a putea prelua transmisiunea si in paginile parohiei si/sau protopopiatului si/sau arhiepiscopiei.

Mentionez ca Arhiepiscopia/Parohia va asigura accesul reprezentantilor Asociatiei Lacasuri Ortodoxe la evenimentul in cauza, intr-o pozitie convenabila filmarii, si va incerca sa asigure accesul gratuit la o sursa de curent electric (priza 220V), in vederea efectuarii transmisiunii.

Mentionez, de asemenea, ca prezenta invitatie nu va fi retractata ulterior din niciun motiv - cu exceptia cazului in care se va renunta la organizarea evenimentului in cauza - pentru a nu cauza eventuale prejudicii de imagine Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, prin nerespectarea programului anuntat, sau cheltuieli nejustificate cu promovarea si deplasarea voluntarilor Asociatiei.


Cu multumiri,
(semnatura si stampila)
................................

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
45
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11963 sec - PID: 20535