22

Oprirea transmisiunilor in direct din Giurgiu - lamuriri (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Anuntam cu regret ca, incepand din aceasta dimineata, luni, 1 august 2016 - Inceputul Postului Adormirii Maicii Domnului - transmisiunile gratuite zilnice in direct, efectuate de catre preotii slujitori ai Catedralei ortodoxe din Giurgiu - Episcopia Giurgiului, cu sprijinul voluntarilor Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, au fost oprite. 

Transmisiunile in direct din Catedrala din Giurgiu au fost oprite


In urma mai multor intrebari si solicitari pe aceasta tema, primite pana la aceasta ora din partea vizitatorilor si cititorilor nostri din tara si strainatate, si ca raspuns la o trimitere a unui articol publicat in presa locala (click aici), trebuie sa mentionam ca decizia legata de intreruperea defintiva a transmisiunilor nu tine de Asociatia Lacasuri Ortodoxe, revenind in totalitate repezentantilor clericali din cadrul Eparhiei Giurgiului. Asociatiei Lacasuri Ortodoxe nu-i ramane decat sa multumeasca Bunului Dumnezeu pentru ajutorul si ocazia tuturor acestor transmisiuni in direct, apreciate constant de catre vizitatorii nostri din tara si strainatate, desfasurate pana in prezent din acest sfant lacas ortodox al Bisericii lui Hristos, si sa multumeasca pentru buna colaborare si jertfa demonstrata pe parcursul ultimelor luni - alaturi de voluntarii nostri - de catre parintii slujitori, diaconii, cantaretii si reprezentantii Consliului Eparhial al Catedralei din Giurgiu. De asemenea, Asociatia Lacasuri Ortodoxe se arata dispusa, cu bucurie, sa reia transmisiunile in direct din aceeasi locatie, la o eventuala solicitare in acest sens din partea clericilor.

Mentionam ca ultima slujba transmisa gratuit in direct din Catedrala din Giurgiu si mediatizata de asemenea gratuit in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale altor site-uri din reteaua proprie, inclusiv pe site-ul web al Catedralei din Giurgiu (realizat gratuit de Asociatia Lacasuri Ortodoxe si donat Catedralei - http://catedralagiurgiu.ro/), a fost efectuata ieri, duminica 31 august 2016, incepand cu ora 8:00, fiind vorba despre o Slujba Arhiereasca oficiata sub conducerea PS Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului. Slujba a fost preluata si transmisa in direct, de asemenea gratuit, pe reteaua nationala de cablu (de curand vizibila si in Constanta! - click aici), de catre postul de televiziune Eveniment TV, incepand cu ora 9:00.

Transmisiuni in direct gratuit, pentru un Internet... mai ortodox!


Va reamintim ca, incepand din anul 2008, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza si ofera consultanta si sustinere, prin software-uri proprii, TOTAL GRATUIT, tuturor bisericilor si manastirilor ortodoxe care vor sa efectueze transmisiuni in direct - zilnic, la duminici si sarbatori, sau in cazul unor evenimente importante - in semn de marturisire a Evangheliei lui Hristos si a valorilor Ortodoxiei in lumea de astazi, toti cei interesati de efectuarea gratuita de transmisiuni video in direct nefiind nevoiti decat sa trimita o solicitare scrisa in acest sens, dand click aici.

In plus, in ultimii ani, transmisiunile in direct efectuate complet gratuit de catre/cu sprijinul Asociatiei Lacasuri Ortodoxe sunt preluate si astfel vizibile si pe reteaua nationala de cablu, acest lucru devenind posibil ca urmare a incheierii unui parteneriat gratuit in acest sens, intre Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® - Bucuresti si Trustul de Presa Eveniment - Sibiu. Totodata, cele mai bune interviuri si documentare realizate de catre Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® isi gasesc loc in grila de programe ale postului de televiziune amintit.

Transmisiunile LIVE preluate de postul de televiziune Eveniment Tv sunt transmise, in prezent, din Bucuresti, Urziceni si din alte locatii din tara - prin deplasarea si implicarea voluntarilor nostri - dupa cum deja stiti fiind realizate in format muti-camera, la o calitate inalta Full HD, de catre o echipa de profesionisti, aparatura de ultima generatie si un CAR de transmisiuni.

Conform declaratiei de la acea data a reprezentantilor Trustului Eveniment TV, parteneriatul incheiat intre Trustul de Presa Eveniment si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® s-a inscris intre cele mai bune demersuri publice de media pentru anul 2014 la nivel local.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10084 sec - PID: 14830