17

Un nou manual pentru diferite clase scolare, intitulat "Noii martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse", a fost elaborat pentru instituțiile de învățămant, dupa cum au raportat surse din cadrul Departamentului Sinodal pentru Educație Religioasă și Catehizare al Bisericii Ruse.


NOII MARTIRI SI MARTURISITORI AI BISERICII - un nou curs introdus la ora de religie in scoala


Noul curs destinat instituțiilor de învățămant - chiar si celor din invatamantul superior - a fost dezvoltat, cu binecuvantarea Patriarhului Chiril, pornind de la viitorul centenar al Revoluției din 1917.

Este recomandat ca noul curs "Noii martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse" sa fie integrat în cadrul orelor de Religie din scoala - "Bazele Credinței Ortodoxe" - la secțiunea Istoria Bisericii Ortodoxe Ruse.

NOII MARTIRI SI MARTURISITORI AI BISERICII - un nou curs introdus la ora de religie in scoala


Încorporarea acestui nou curs, în programele de învățământ destinate instituțiilor de învățământ general și sistemului de învățământ superior, este proiectata să concentreze atenția elevilor asupra compatrioților lor care au suferit pentru Credința in Hristos și pentru fidelitatea față de Biserică, în prima jumătate a secolului al XX-lea.

Noul manual poate fi, de asemenea, utilizat ca parte a cursului intitulat "Bazele culturii morale și spirituale ale popoarelor din Rusia", în anul școlar 2016-2017.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09772 sec - PID: 30156