14
In ultima perioada, telespectatorii legati la reteaua TV nationala prin cablu au avut surpriza sa poata urmari transmisiunile video in direct efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, la duminici si in sarbatorile mari de peste an. Transmisiunile au devenit vizibile, astazi, in aproape intreaga tara (mai putin o zona restransa din partea de sud-est a Romaniei), pe binecunoscutul canal Eveniment TV.

Tot pe postul Eveniment TV, prin urmare, maine, incepand cu ora 9:00 (ora la care incepe preluarea) si pana in jurul orei 11:00, veti putea urmari Slujba Sfintei Liturghii, transmisa in direct de voluntarii Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dintr-una din locatiile vizate de agentia noastra: Bucuresti, Giurgiu, Urziceni. Alegerea locatiei din care are loc preluarea (una din cele trei) se face de comun acord intre Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si trustul Eveniment, in functie de parametrii transmisiunii si de importanta evenimentului. Maine, este Duminica a 3-a dupa Rusalii, zi de cinstire speciala a celor 45 de Mucenici din Nicopolea Armeniei, cand se va citi fragmentul evanghelic dupa Sfantul Evanghelist Matei, care face referire la grijile vietii.

Va reamintim ca totul a devenit posibil prin semnarea unui parteneriat intre Trustul de Presa Eveniment Sibiu si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® Bucuresti, inca din aprilie 2014, acordul de colaborare in cauza presupunand preluarea gratuita a transmisiunilor in direct efectuate de Agentia Lacasuri Ortodoxe pe parcursul anului.

Totodata, cele mai bune interviuri si documentare realizate de catre Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® isi gasesc loc in grila de programe ale postului de televiziune amintit.

Transmisiunile LIVE preluate de postul de televiziune Eveniment Tv sunt transmise din Bucuresti sau alte locatii din tara, dupa cum deja stiti, si sunt realizate in format muti-camera, la o calitate inalta Full HD, de catre o echipa de profesionisti, aparatura de ultima generatie si un CAR de transmisiuni.

Conform declaratiei de la acea data a reprezentantilor Trustului Eveniment TV, parteneriatul incheiat intre Trustul de Presa Eveniment si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® s-a inscris intre cele mai bune demersuri publice de media pentru anul 2014, la nivel local.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.09398 sec - PID: 27420