4

In ziua de sambata, 21 mai 2015, Biserica Podeanu din Bucuresti isi va serba cel de-al doilea hram: Sfintii Imparati Constantin si Elena. 


Astfel, incepand cu ora 8:00, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, veti putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Utreniei si Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu - Bucuresti. In paralel, in cadrul aceluiasi player (pe canale tv diferite), veti putea urmari transmisiuni in direct si din alte biserici din tara.

Mai multe amanunte despre programul din acest an, puteti gasi dand click aici, si intrand pe site-ul Parohiei. De asemenea, despre manifestarile speciale organizate la aceasta mare sarbatoare, la Catedrala Patriarhala din Capitala (hramul istoric), puteti afla mai multe dand click aici.


Transmisiunile in direct vor putea fi urmarite in playerul amplasat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, alegand unul dintre canalele puse la dispozitie de serviciile noastre, cat si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03889 sec - PID: 10769