25
In aceasta perioada, in Municipul Slobozia, se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului-Vorona. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Vorona, din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, a fost adusă în data de 4 mai 2016, ora 14:00, direct la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, unde a fost întâmpinată de către Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu (foto-click aici), înconjurat de toți preoții din Episcopia Sloboziei și Călărașilor și de credincioșii din Slobozia. Evenimentul a fost transmis in direct.

Maine, vineri, 6 mai 2016, cu ajutorul lui Dumnezeu, o noua transmisiune in direct va avea loc, in ziua sărbătorii hramului Mănăstirii „Izvorul Tămăduirii”, fiind săvârșită Sfânta Liturghie, de către Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, în jurul orei 08:30. 

La slujbă vor participa toți membrii clerici ai Permanenței Consiliului Eparhial, preacucernicii părinți protopopi ai Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și preoții din municipiul Slobozia. Împreună rugători vor fi și reprezentanți ai autorităților locale, județene și credincioși.

Duminică, 8 mai 2016:

Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, începând cu ora 09:00, va sluji Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de părinți consilieri ai Centrului Eparhial și de preacuvioșii părinți stareți de la mănăstirile Eparhiei.

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului va rămâne spre închinare până luni, 9 mai 2016, orele 10:00, când va fi pregătită pentru întoarcerea la Sfânta Mănăstire Vorona.

Agenția de știri – „Lăcașuri Ortodoxe” va transmite online toate evenimentele, care vor putea fi vizionate pe toată Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor - www.sf-esc.ro și www.lonews.ro.

In paralel, vizitatorii nostri pot urmari, pe mai multe canale in cadrul aceluiasi player, transmisiuni in direct din: Catedrala Episcopala din Giurgiu, Catedrala din Urziceni si Biserica Podeanu din Bucuresti.

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
33
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11526 sec - PID: 20361