4

Cu ajutorul lui Dumnezeu, in urma atacului DDoS de zilele trecute, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe isi reia activitatea, echipele de voluntari incercand treptat sa reactiveze toate bazele de date, continutul si toate functiile existente anterior pe platforma web a Agentiei.


Serverele principale pe care sunt gazduite platformele noastre, din tara si strainatate, functioneaza, in prezent, la parametri normali.

La aceasta ora, computerele de lucru au fost, de asemenea, verificate, devirusate si reformatate dupa caz.

In toata aceasta perioada, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a continuat dialogul cu abonatii sai fideli si cu voluntarii proprii, permanent, prin intermediul serviciului de e-mail, colaborand si tinandu-i informati - atat cat a fost posibil si conform strategiilor si gradului de securitate impuse de ferocitatea atacului. De asemenea, a continuat dialogul si colaborarea cu Departamentul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, condus de Pr. Arhid. Nicusor-Silviu Dascalu, in vederea salvarii retelei web construite in ultimii ani cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor. Astfel, in paralel cu raspunsurile la atacurile la care a fost supusa platforma web a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, echipele de voluntari au fost nevoite sa faca fata si atacurilor efectuate asupra noii retele web www.sf-esc.ro. Intr-un final, toate atacurile au ajuns sa fie amplificate, comasate si indreptate impotriva platformei web a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (www.lonews.ro).

La aceasta ora, Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor incepe sa isi reia si ea activitatea, echipe de voluntari Lacasuri Ortodoxe si ale Departamentului mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea Preasfintitului VINCENTIU, continunad sa efectueze verificari, devirusari si reinstalari (dupa caz), atat pe serverele vizate de atac, ale Episcopiei, cat si pe alte echipamente si dispozitive de comunicare proprii. Se incearca, treptat, sa se reactiveze toate bazele de date si toate functiile existente anterior pe Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro), in special cele ce tin de creierul central al acesteia, urmand ca elementele retelei (site-uri web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din Episcopie) sa redevina active in timp.

Multumim lui Dumnezeu, le multumim tuturor celor ce ne-au fost si ne sunt ACUM aproape, voluntarilor care s-au oferit sa ne ajute, multumim tuturor cititorilor si abonatilor care ne-au trimis nenumarate mesaje de sustinere.

Asa dupa cum v-am obisnuit in cei 10 de functionare - doar cu ajutorul lui Dumnezeu - pentru a fi informati si a continua sa va tinem la curent, Bunul si Milostivul Dumnezeu, pentru rugaciunile tuturor sfintilor Sai, in acest Sfant si Mare Post al Sfintei Invieri, sa ne ajute tuturor!

Cu mare drag,
Lacasuri Ortodoxe

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02052 sec - PID: 11194