8

Ieri, luni, 11 aprilie 2016, in Slobozia a avut loc o intalnire intre Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si Alteța Sa Regală, Principele Radu al României.


Evenimentul a fost reflectat pe larg, de Biroul de presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, intr-un articol pe care il puteti accesa dand click aici.

Intalnirea a fost ocazionata de prezenta in municipiu a Alteței Sle Regale, in vederea lansarii a doua noi volume: "Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal” și „Regalitatea astăzi”. 

Conform sursei amintite mai sus, lansarea a avut loc la Centrul Cultural „Ionel Perlea” din localitate, in prezenta Preasfintitului Parinte Vincentiu, ierarhul locului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
64
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04536 sec - PID: 18971