15

Cu doar cateva ore in urma, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a fost acceptata si inclusa in noul serviciu de cautare rapida AMP, al motorului Google, la doar o zi dupa ce noul serviciu a devenit public. Astfel, Lacasuri Ortodoxe este prima agentie de stiri din Romania, ale carei pagini web (www.lonews.ro) au reusit sa treaca testul Google AMP, indeplinind toate conditiile impuse de serviciul de optimizare. Afla ce este Google AMP, dand click aici!


Pentru a intelege mai exact ceea ce se intampla, trebuie sa specificam faptul ca, de acum, cei ce cauta informatii pe motorul de cautare Google, folosind un telefon mobil, vor fi directionati in mod automat, de binecunoscutul gigant web, catre site-ul realizat special dupa noile standarde ale Google, intre Informatiile de Top.

Alinierea www.lonews.ro la standardele impuse de Google AMP, a fost posibila prin eforturile unei echipe a Serviciului Specializat NETCreator, al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe.

Conform unui raport semnat chiar de Serviciul NETCreator pe aceasta tema, reiese ca noul serviciu Google AMP a fost implementat in vederea accelerarii la maxim a vitezei de accesare a unei informatii (de pe cel mai slab internet, aproape instantaneu, fara a descarca vreo aplicatie speciala), pornind de la realitatea ca - asa dupa cum arata ultimele statistici efectuate de Google - peste 40% dintre utilizatori renunta sa mai acceseze un anumit site (de pe mobil), din cauza accesarii greoaie, pretentia acestora limitandu-se, cel mai des, la doar... 2 secunde de incercare.

Asociatia Lacasuri Ortodoxe isi aduce, si prin aceasta cale, aportul in domeniul accesului rapid la informatie - obiectiv propriu statutar. 

In ultima sa oferta publicata pe site-ul propriu de prezentare, NETCreator isi ofera serviciile si iti pune la dispozitiile specialistii, pentru a-ti adapta site-ul propriu la noul sistem Google AMP, pentru a putea fi identificat de ceilalti, rapid, prin telefonul mobil, in randul site-urilor de top: Top Stories - rubrica pe care o vei vedea in curand, in topul paginilor de cautare Google. Nu mai astepta pentru a te numara printre primii si contacteaza-i aici

De asemenea, prin Serviciul Specializat NETCreator, a fost posibila realizarea, in ultimele ore, a unui site web special, destinat Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Vincentiu, prin colaborare cu Departamenul Mass-Media eparhial, condus de Pr. Arhidiacon Nicusor-Silviu Dascalu. Noul site al Episcopiei, destinat accelerarii ultra-rapide pentru telefonul mobil, a fost si el aprobat pana la aceasta ora, respectand standardele impuse de Google si devenind, astfel, primul site web al unei eparhii ortodoxe (si nu numai) din lume, prezent deja, la doar o zi dupa publicarea oficiala a proiectului, in sistemul Google AMP.

Mai multe informatii despre Proiectul Google AMP si beneficiile lui, puteti afla dand click aici. Contacteaza NETCreator (click aici), pentru ca site-ul tau sa poata fi inclus in Google AMP.

De acum, iti aducem mai aproape informatia la care altfel nu ai avea acces, la super-viteza. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lacasuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10083 sec - PID: 15752