11
Aseara, in Manastirea Stelea, din Arhiepiscopia Targovistei, a conferentiat Pr. lect. dr. Adrian Ignat din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa si Stiintele Educatiei Targoviste, pe tema "Sfantul Mitropolit Antim Ivireanul, model de vietuire crestina, om de cultura, diplomat si apropiat al poporului - informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform informatiilor oferite de corespondentul propriu aflat in zona, Maria Popescu.

Aplecat asupra problemelor poporului, atasat pana la identificare cu poporul,  a carui pastorire o primise, Sfantul Mitropolit Antim Ivireanul a fost prezentat in cadrul conferintei ca fiind un exemplu de verticalitate si devotament, deopotriva fata de Credinta Ortodoxa, dar si fata de popor si de domnitorul sau.

Credinciosii au extins aria intrebarilor si catre subiectul legat de viitoarea moschee ce se preconizeaza ca se va construi in Bucuresti, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03075 sec - PID: 10769