6

Dupa cate ati putut afla din editiile noastre anterioare de stiri, in perioada 31 martie 2016 - 7 aprilie 2016, PS Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, însoțit de mai multi colaboratori ai Centrului Eparhial, se afla intr-un pelerinaj la locurile sfinte.

Astfel, duminică, 3 aprilie 2016, in cea de-a treia zi a pelerinajului în Țara Sfântă, pelerinii au participat la Sfânta Liturghie arhierească, la Biserica Sfântului Mormânt (click aici).

Cu aceasta ocazie, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu preoții pelerini, au slujit Sfânta Liturghie alături de Preafericitul Părinte Patriarh Teofil al III-lea al Ierusalimului și al întregii Palestine și de un sobor de ierarhi.


In toata aceasta perioada, Sectorul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor a pus la dispozitia cititorilor nostri, zilnic,  mai multe relatari de la fata locului, informatii si albume foto suprinse in timpul pelerinajului in Tara Sfanta. In articolul de fata, va punem la dispozitie, mai multe inregistrari video (integral) ale evenimentelor deosebite din ultimele zile: Slujba Vecerniei, Slujba Sfintei Liturghii si Procesiunea cu Lemn din Sfanta Cruce, la Duminica Sfintei Cruci, oficiate la Biserica Sfantului Mormant a Invierii, din Ierusalim (pentru mai multe inregistrari, trageti de cursorul aflat in partea dreapta-jos a playerului).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
69
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03367 sec - PID: 18853