20

Ca parte a festivităților organizate în cinstea aniversării celor 1000 de ani de prezenta rusească pe Muntele Athos, Episcopia ortodoxa ucraineana de Zaporizhye a organizat un raliu auto, pe ruta: Ucraina (Zaporozhye) - România - Grecia - Athos - Bulgaria - Moldova - Ucraina (Zaporozhye). Raliul auto este organizat cu binecuvântarea Mitropolitului Onufrie al Ucrainei, la inițiativa Episcopiei.

Raliul este condus personal de Arhiepiscopul Luca de Zaporijie și Melitopol.

Raliul-pelerinaj a început ieri, 21 martie, după o procesiune cu Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "Sviatogorsk" și dupa rugăciuni de calatorie, efectuate in cadrul Episcopiei amintite.


Astazi, participantii la raliul auto vor intra in Romania, vor trece prin Iasi si se vor deplasa catre Bucuresti, unde va avea loc un popas pe timpul noptii, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, din surse proprii. 

Plecarea din Bucuresti va avea loc la primele ore ale diminetii, maine, participantii la raliu pornind, mai departe, catre Salonic (Grecia), pentru o alta portiune de drum, de 664 Km.

Raliul-pelerinaj va dura 10 zile - intre 21 si 30 martie 2016, mai informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe. În luna mai, va reamintim ca este planificata o vizita a Patriarhului rus Kirill, la Athos, cu ocazia aceleiasi aniversari.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
56
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12706 sec - PID: 27260