34
Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită duminică, 24 ianuarie 2016 și in parohia Lehliu Gară I, unde s-a săvârșit slujba de Te Deum, în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, imediat dupa Slujba Parastasului pentru ctitorii bisericii.

Cu această ocazie, a fost adusă racla cu sfintele moaște din Parohia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, aflata in Municipiul Călărași.

Anterior, incepand de la ora 8:30, Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a oficiat Slujba Sfintei Liturghii, in aceeasi biserica, alaturi de Pr. Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, de Pr. consilieri Daniel Florin Enaşcu, Florin Ionescu şi Nicuşor Silviu Dascălu, si de Pr. Mihail Zotta, Protopop de Lehliu, alti preoţi şi diaconi. Evenimentul a fost transmis in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Biserica din Lehliu Gară are hramurile „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” și „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici”. Un album foto realizat cu ocazia acestui eveniment, pus la dispozitie de Departamentul Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, puteti gasi dand click aici! [http://sf-esc.ro/informatii/12674-slujire-arhiereasca-la-parohia-lehliu-gara-i.html?template=slide&height=376]
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00934 sec - PID: 5779