4

Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită duminică, 24 ianuarie 2016 și in parohia Lehliu Gară I, unde s-a săvârșit slujba de Te Deum, în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, imediat dupa Slujba Parastasului pentru ctitorii bisericii.


Cu această ocazie, a fost adusă racla cu sfintele moaște din Parohia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, aflata in Municipiul Călărași.

Anterior, incepand de la ora 8:30, Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a oficiat Slujba Sfintei Liturghii, in aceeasi biserica, alaturi de Pr. Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, de Pr. consilieri Daniel Florin Enaşcu, Florin Ionescu şi Nicuşor Silviu Dascălu, si de Pr. Mihail Zotta, Protopop de Lehliu, alti preoţi şi diaconi. Evenimentul a fost transmis in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Biserica din Lehliu Gară are hramurile „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” și „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici”. Un album foto realizat cu ocazia acestui eveniment, pus la dispozitie de Departamentul Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, puteti gasi dand click aici!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
65
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0657 sec - PID: 18853