23
Serviciul Specializat in Software la comanda si Servicii de Gazduire NETCreator, a lansat in cursul zilei de astazi, un sistem propriu dedicat administrarii cu usurinta a unui site web: NETCreator CMS (Content Management System). Sistemul a fost asteptat cu nerabdare, forumurile tematice internationale semnaland deja din luna ianuarie 2015 nelinistea celor interesati in administrarea cat mai usoara a unui site web si in introducerea de continut pe paginile unui site. Sistemul NETCreator CMS a fost finalizat in luna ianuarie 2015, dar acesta a fost disponibil in varianta Beta (de testare) doar pentru anumite site-uri web. De astazi, insa, oricine se va putea bucura de avantajele lui, intr-o varianta stabila.

Sistemul de administrare continut NETCreator CMS este un sistem cu adevarat revolutionar, fiind optimizat la extrem, iar pentru aceasta va recomandam sa analizati datele din tabelul informativ urmator, in care gasiti o comparatie intre NETCreator CMS si unul dintre CMS-urile de top existente:

  NETCreator CMS Alt CMS
 Numar de fisiere40 de fisiere 5.000 de fisiere 
 Dimensiune pe disc0.3 MB 10 MB 
 Cereri catre baza de date
(cu infatisarea prestabilita)
 2 cereri/pagina80 cereri/pagina 
 Memorie PHP utilizata0.4 MB 8 MB 
 Timp generare pagina 0.09 sec0.85 sec 
 Galerii de imagini DA NU
 Galerii video DA NU
 Timp de postare articol
(articol deja compus)
 30 sec  1 min si 43 sec
 Dimensiune baza de date
(peste 7.000 de articole cu galerii de imagini si video)
 15 MB50 MB 
 Procesor utilizat
(testat pe un website cu multi vizitatori)
 0.5% 28%

"Foarte multe site-uri web ajung sa plateasca pana la cateva sute de dolari pe luna pentru a se putea gazdui, din cauza numarului mare de resurse folosite. Stiti care este cauza site-urilor care merg incet sau care ajung sa fie blocate de furnizorul de gazduire din cauza numarului mare de resurse folosite? Sistemul CMS, de administrare, rulare si afisare a site-ului. Am conceput noi unul: NETCreator CMS, care foloseste pana la 1/600 din resurse, in comparatie cu alte CMS-uri.", a spus un reprezentant NETCreator.

Fiecare pagina vine cu un "Ghid automat" care ii ajuta pe administratori cu explicatii amanuntite despre toate functiile disponibile, cu pasi si indicatii care apar pe cran. Nu trebuie sa stii nimic. Asadar, administratorul este ghidat prin paginile administratiei NETCreator CMS, astfel incat sa se poata acomoda rapid cu interfata de administrare.

NETCreator CMS dispune de o interfata simpla de administrare si de postare articole cu galerii de imagini, galerii video, liste de linkuri etc. Articolele pot fi impartite pe categorii si subcategorii, pana la orice nivel. Pot fi adaugati si autori.

O facilitate importanta a Sistemului de administrare NETCreator CMS este programul de administrare fisiere (File Manager), special conceput sa optimizeze si sa micsoreze imaginile automat, inainte de urcarea lor pe server (proces care ruleaza instant), astfel incat fisierele sa nu ocupe mult spatiu pe server si sa se incarce cat mai rapid. Spre exemplu, o imagine de 1.9 MB a fost optimizata instantaneu si urcata la dimensiunea de 0.2 MB.

De asemenea, NETCreator CMS dispune si de un editor de text (WYSIWYG) propriu, realizat special pentru o stilizare si editare a articolelor cat mai rapida, similara scrierii in editorul de text al calculatorului. Un mare avantaj al acestuia este faptul ca nu modifica sursa HTML & JavaScript pe care o poate introduce administratorul, in comparatie cu alte editoare de text, iar cei ce scriu articole stiu foarte bine ce inseamna asta.

Un alt avantaj foarte important al NETCreator CMS este faptul ca fiecare pagina poate avea o infatisare diferita (poate avea un template diferit), ca si cand ar fi vorba despre mii de site-uri diferite.

Administratorul de site si dezvoltatorul pot crea si "elemente", precum un magazin virtual, integrate in NETCreator CMS. I-am pus toate functiile la dispozitie. Iar daca el nu se descurca, o facem noi pentru tine.

O documentatie elaborata este pusa la dispozitia dezvoltatorilor (webmasteri), despre avantajele tehnice ale NETCreator CMS, modul in care ele pot fi folosite, precum si despre crearea unui template (infatisare), a unui element sau modul, campuri personalizate in administratie etc.

Administratorul site-ului poate adauga, de asemenea, si module, adica arii de continut text/media diferite fata de articole, care apar de obicei in partile laterale ale site-urilor (ex: cautare, meteo, ultimele noutati, meniu cu butoane). Un avantaj foarte important al acestui sistem este faptul ca un modul poate fi setat sa apara doar pe anumite pagini, sa nu apara pe anumite pagini, sa apara pe pagina unui singur articol sau a unei singure categorii etc. Tot nu-ti vine sa crezi?

Chiar daca NETCreator CMS este conceput astfel incat sa consume cat mai putine resurse si sa realizeze cat mai putine cereri catre baza de date, totusi, in cazul in care site-ul ajunge sa aiba extrem de multi vizitatori, iar resursele serverului incep sa devina insuficiente, NETCreator CMS pune la dispozitia administratorilor, sectiunea "Cache", care te scapa pana si de aceasta problema, optimizand si mai mult intreg sistemul. Pare fenomenal!

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele si facilitatile noului sistem revolutionar de administrare de continut NETCreator CMS. 

Informatii detaliate, alte avantaje, precum si documentatia simpla pentru programatori, pot fi accesate aici: http://cloud.netcreator.us/services/cms

Descarca NETCreator CMS acum! NETCreator CMS este oferit GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire NETCreator Hosting, pentru toate site-urile pe care le vei gazdui pe acel server: http://netcreator.us

Vom continua sa va tinem la curent cu ultimele noutati legate de noul sistem NETCreator CMS.

***
Despre Serviciul specializat NETCreator:
Serviciul Specializat NETCreator apartine Lăcaşuri Ortodoxe® S.R.L., mai multi voluntari activand gratuit si oferind serviciile lor, de asemenea, in cadrul Asociatiei non-profit Lăcaşuri Ortodoxe®, echipa de lucru fiind fondata in anul 1995, in Romania (Riemman Sistems&NETCreator). Serviciul Specializat NETCreator ofera servicii de WebDesign, Software, Gazduire (hosting), Nume de domenii si altele. Nu trebuie scapat din vedere ca echipa actuala a Serviciului NETCreator a dezvoltat primul software (program informatic) destinat calculelor contabile complete, din Romania, fiind folosit de o serie de servicii si intreprinderi de prestigiu (Fundatia, Editura, Revista "Romania Mare", SC Conserve Buftea, PRIMCOM S.A - Centrala Alimentarelor din Sectorul I Bucuresti etc), in 1995, adaugand serviciul de gazduire web odata cu dezvoltarea retelei internationale de internet, in anul 2003. Serviciul specializat NETCreator a realizat partea tehnica si de design a primei retele informationale din Romania, in 2014, a lansat un nou sistem revolutionar de administrare continut (NETCreator CMS) in 2015, toate programele informatice si sistemele care asigura transmisiuni video in direct din diferite locatii si chiar si din miscare (utilizate in cadrul Seviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION, pe care Asociatia Lăcaşuri Ortodoxe® l-a dezvoltat, de asemenea, si il intretine) si multe altele.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.08328 sec - PID: 27192