17

Biserica Ortodoxa Copta, indoliata. Inmormantare la Ierusalim (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 2 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Mitropolitul ortodox-copt Arhiepiscop al Ierusalimului și Orientului Mijlociu, Anba Abraham, a trecut la Domnul, in urma cu o zi, la Ierusalim.

Ibrahim Sedrak (dupa numele de naștere) s-a născut în Egipt, pe 30 iunie de 1943, în districtul Sohag. El a slujit în Episcopia Giza și a devenit secretar al acesteia. A fost hirotonit pe 23 iulie 1990.

I s-a dat in raspundere Episcopia Ierusalimului și Orientului Mijlociu, de catre Sanctitatea Sa Papa Shenouda al III-lea, pe 17 noiembrie 1991.

Inmormantarea va avea loc maine, 28 noiembrie 2015, la Ierusalim, în prezența Papei Tawadros, Patriarh copt ortodox al Alexandriei, sosit special din Egipt. Această vizită este prima în 35 de ani. Deși Egiptul a semnat un acord de pace cu Israelul în 1979, fostul Papa copt Shenouda al III-lea le-a interzis credinciosilor săi să meargă la Ierusalim, atâta timp cât conflictul israeliano-palestinian nu este rezolvat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
74
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.092 sec - PID: 29965