13
De acum, vizitatorii din China, se pot conecta mult mai usor la serviciile NETCreator.

La doar cateva zile dupa lansarea noului site si a versiunilor in limbile Franceza, Spaniola si Portugheza, serviciul Specializat NETCreator a finalizat astazi, 19 noiembrie 2015, versiunile propriului site (www.netcreator.us), in limbile: Chineză Tradiţională şi Chineză Simplificată.

Noile versiuni ale site-ului, in cele doua limbi, au fost lansate oficial, in urma cu doar cateva minute. Astfel, produsele oferite de NETCreator, pot prezenta informatii clare pentru o arie mult mai extinsa de clienti si vizitatori.

Tot cu aceasta ocazie, a fost lansata si finalizata, si noua versiune a Panoului de Administrare si Control pentru server, destinata clientilor proprii, NETCreator Hosting Panel, in urmatoarele limbi:
 1. Spaniola,
 2. Franceza,
 3. Germana,
 4. Rusa,
 5. Vietnameza,
 6. Japoneza,
 7. Chineza Simplificata,
 8. Chineza Traditionala,
 9. Olandeza,
 10. Bulgara,
 11. Italiana,
 12. Sarba,
 13. Turca,
 14. Greaca.

Utilizatorii pot modifica limba in care este afisat Panoul de Administrare si Control Server, NETCreator Hosting Panel, din meniul "Change View".

De asemenea, data fiind aparitia aproape spontana a unor noi extensii pentru numele de domenii si cererea ridicata pe piata internationala, incepand tot de astazi, clientii si vizitatorii NETCreator pot achizitiona, pe langa celelate 50 de tipuri deja existente, nume de domenii cu urmatoarele noi extensii:

 1. .AT
 2. .HOST
 3. .HOSTING
 4. .NL
 5. .BE
 6. .SOLUTIONS
 7. .SERVICES
 8. .XYZ
 9. .SPACE
 10. .CLUB
 11. .NEWS
 12. .TOP
 13. .COMPANY
 14. .DEALS

Mai mai multe amanunte despre fiecare dintre aceste extensii ale numelor de domenii oferite, puteti afla aici: http://netcreator.us/domains/tld-specifications

In prezent, o echipa lucreaza la implementarea unor noi servicii legate de modulul de criptare SSL.

Despre Serviciul specializat NETCreator:
Serviciul Specializat NETCreator apartine Lacasuri Ortodoxe S.R.L., mai multi voluntari activand gratuit si oferind serviciile lor, de asemenea,in cadrul Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, echipa de lucru fiind fondata in anul 1995, in Romania (Riemman Sistems&NETCreator). Serviciul Specializat NETCreator ofera servicii de WebDesign, Software, Gazduire (hosting), Nume de domenii si altele. Nu trebuie scapat din vedere ca echipa actuala a Serviciului NETCreator a dezvoltat primul software (program informatic) destinat calculelor contabile complete, din Romania, fiind folosit de o serie de servicii si intreprinderi de prestigiu (Fundatia, Editura, Revista "Romania Mare", SC Conserve Buftea, PRIMCOM S.A - Centrala Alimentarelor din Sectorul I Bucuresti etc), in 1995, adaugand serviciul de gazduire web odata cu dezvoltarea retelei internationale de internet, in anul 2003. Serviciul specializat NETCreator a realizat partea tehnica si de design a primei retele informationale din Romania, in 2014, a lansat un nou sistem revolutionar de administrare continut (NETCreator CMS) in 2015, toate programele informatice si sistemele care asigura transmisiuni video in direct din diferite locatii si chiar si din miscare (utilizate in cadrul Seviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION, pe care Asociatia Lacasuri Ortodoxe l-a dezvoltat, de asemenea, si il intretine) si multe altele.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
 • element listă 1
 • element listă 2
 • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
26
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.18982 sec - PID: 20079