22

În Deșertul Sinai, pe locul in care s-a prabusit avionul rusesc A321 "Kogalymavia", au fost instalate o cruce si o semiluna, de catre serviciile rusesti de interventie de urgenta.

Amplasarea acestora a putut fi posibila, după obținerea permisiunii Armatei Egiptene, conform LifeNews.

Prăbușirea Airbus-ului 321, al companiei aeriene "Kogalymavia", a avut loc pe 31 octombrie, în partea de nord a Peninsulei Sinai. La bord se aflau 224 de persoane, dintre care 217 pasageri. In aeronava existau peste 20 de copii, dintre care cel mai tanar avea doar zece luni. Nici unul dintre pasageri și din membrii echipajului nu a supraviețuit. Desi numarul mortilor a fost unul foarte mare, cel mai posibil ca rezultat al unui alt atac terorist, presa internationala a vorbit mai putin despre acest subiect, fiind vorba despre un avion rusesc.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
112
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09597 sec - PID: 25728