31
In ultimele ore, Serviciul Specializat NETCreator a lansat noua versiune a propriului site, la 20 de ani de la infiintarea echipei de lucru, fiind disponibil la adresa www.netcreator.us.

Noul site a fost conceput sa asigure o experiență user-friendly, cu o navigare simpla, la indemana oricui, permițând clienților să acceseze informații detaliate despre produsele si serviciile oferite, prin explicatii amanuntite de tip text, clipuri video si reprezentari grafice.

Site-ul include un continut nou, cuprinzand informații complexe despre tipurile de gazduire (shared, vps, semi-dedicata si dedicata), numele de domenii (extensie TLD, criptare SSL, protectie date WHOIS), migrarea site-urilor, suportul tehnic, optimizare, servicii bonus, panou de control si altele, pentru a ajuta clienții să înțeleagă avantajele intregii game de produse.

Noua varianta a site-ului a fost realizata folosind cele mai noi tehnologii, in sistemul "responsive", astfel incat site-ul poate fi accesat cu usurinta si de pe telefon si tablete, fiind compatibil cu cele mai moderne sisteme.

Tot cu aceasta ocazie, a fost lansata si versiunea de mobil a interfetei grafice a sistemului de administrare server NETCreator Hosting Panel. In prezent, se lucreaza la dezvoltarea variantei pentru atblete a NETCreator Hosting Panel.

A fost lansata, de asemenea, si varianta de mobil si tableta, a sistemului de accesare a conturilor de e-mail, NETCreator Webmail System.

Noul site cuprinde si multe spoturi video de prezentare a serviciilor, care sa ajute vizitatorul sa inteleaga modul de functionare a tehnologiilor folosite, si ceea ce ii este necesar in gazduirea si realizarea unui site, in achizitionarea unui nume de domeniu etc.

Totodata, noua versiune a site-ului Serviciului NETCreator, este, de acum, disponibila in mai multe limbi, vizitatorul putand sa aleaga intre: engleza, franceza, spaniola si portugheza. In prezent, o echipa NETCreator lucreaza la traducerea site-ului in limbile chineza si chineza traditionala, urmand ca, in cel mai scurt timp, sa fie disponibile si alte limbi in afara acestora.

Pe langa toate informatiile legate de serviciile oferite, puse la dispozitia vizitatorilor pe noul site, pentru cei care doresc mai multe amanunte, noul site include si un serviciu de Chat, prin care pot primi raspunsuri, direct de la unul dintre reprezentatii NETCreator Hosting, in timp real, in limba engleza. De asemenea, vizitatorii pot contacta serviciul NETCreator Hosting, printr-un formular de contact prezent pe site, sau la unul din cele 4 numere de telefon din SUA, Marea Britanie sau Australia. 

Pentru ca vizitatorul sa se poata acomoda cu sistemul de administrare server, NETCreator Hosting Panel, noul site pune la dispozitia vizitatorilor, pe langa explicatii text, video si foto, si o pagina de demonstratie, in care vizitatorul sa poata naviga prin sistemul de administrare a serverului, pe un server de proba.

Va invitam, deci, sa vizitati noua versiune a site-ului NETCreator, aici: www.netcreator.us

Despre Serviciul specializat NETCreator:
Serviciul Specializat NETCreator apartine Lacasuri Ortodoxe S.R.L., mai multi voluntari activand gratuit si oferind serviciile lor, de asemenea,in cadrul Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, echipa de lucru fiind fondata in anul 1995, in Romania (Riemman Sistems&NETCreator). Serviciul Specializat NETCreator ofera servicii de WebDesign, Software, Gazduire (hosting), Nume de domenii si altele. Nu trebuie scapat din vedere ca echipa actuala a Serviciului NETCreator a dezvoltat primul software (program informatic) destinat calculelor contabile complete, din Romania, fiind folosit de o serie de servicii si intreprinderi de prestigiu (Fundatia, Editura, Revista "Romania Mare", SC Conserve Buftea, PRIMCOM S.A - Centrala Alimentarelor din Sectorul I Bucuresti etc), in 1995, adaugand serviciul de gazduire web odata cu dezvoltarea retelei internationale de internet, in anul 2003. Serviciul specializat NETCreator a realizat partea tehnica si de design a primei retele informationale din Romania, in 2014, a lansat un nou sistem revolutionar de administrare continut (NETCreator CMS) in 2015, toate programele informatice si sistemele care asigura transmisiuni video in direct din diferite locatii si chiar si din miscare (utilizate in cadrul Seviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION, pe care Asociatia Lacasuri Ortodoxe l-a dezvoltat, de asemenea, si il intretine) si multe altele.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10608 sec - PID: 15752