9

Victimele catastrofei aviatice din Egipt, pomenite in Brooklyn (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 2 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Zilele trecute, la sarbatoarea Sfantului Raphael de Brooklyn, Mitropolitul Iosif, lider al Arhiepiscopiei Antiohiene a SUA, a oficiat Sfânta Liturghie in Catedrala ortodoxa din Brooklyn.

Alaturi de acesta, au slujit Episcopul Ioan de Naro-Fominsk, administrator al parohiilor Patriarhiei din Statele Unite, Arhiepiscopul Mihail de New York și New Jersey (Biserica Ortodoxă a Americii), Episcop Ioan de Worcester și New England și Episcopul Nicolae de Brooklyn (Arhiepiscopia Antiohiana a Statelor Unite).

Slujba a fost oficiata în limbile arabă, greacă, engleză și slavonă. În timpul Liturghiei, Mitropolitul Iosif s-a rugat pentru odihna sufletelor victimelor accidentului aviatic din 31 octombrie, in care au fost ucisi toti pasagerii și echipajul unei aeronave a companiei "Kogalymavia" (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
95
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.14132 sec - PID: 31105