8

Ieri, 23 august 2015, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, a aniversat împlinirea vârstei de 61 de ani.

"Cu acest prilej, clerul şi binecredincioşii Eparhiei Sloboziei şi Călăraşilor au adus ofrandă de rugăciune în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, prin oficierea Sfintei Liturghii.

Ca bucuria comuniunii să fie deplină, Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei și Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei au slujit alături de Preasfinția Sa, Sfânta Liturghie Arhierească. Corala Catedralei Episcopale a dat răspunsurile liturgice și a susținut un mic concert" - aflam dintr-un raport publicat in ultimele ore de Biroul de presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, prin reprezentantul sau, Pr. Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

Preoții și credincioșii au avut, astfel, ocazia binecuvântată de a-l felicita pe părintele lor duhovnicesc, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu.

Ulterior, in cadrul centrului Eparhial, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a fost felicitat de părinţii consilieri, de părinţii protopopi, dar şi de oficialităţile locale şi judeţene.

Evenimentul a fost transmis live-online pe site-ul Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si in intreaga Rețea Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Inregistrarea evenimentului poate fi urmarita pe aceasta pagina. 


Mai multe fotografii de la acest deosebit eveniment puteti vedea dand click aici, chiar pe site-ul oficial al Episcopiei!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0361 sec - PID: 18853