18
"Agențiile guvernamentale și Biserica Ortodoxă din Belarus ar trebui să se alăture in eforturile lor de rezolvare a problemelor de mediu".

Declarația a fost făcută de Ministrul Resurselor Naturale și Protecției Mediului din Belarus, Andrei Kovkhuto (foto), în timpul unei reuniuni a Consiliului Coordonator privind Dezvoltarea unor Programe Comune de Cooperare între Autoritățile Publice și Biserica Ortodoxă din Belarus, pe 20 august, conform agentiei locale BELTA.

"Agențiile guvernamentale din Belarus și Biserica Ortodoxă din Belarus ar trebui să intensifice cooperarea și să lucreze împreună pentru a rezolva problemele de mediu. Acestea ar trebui să organizeze evenimente comune, conferinte tematice pentru discutarea problemelor presante", a remarcat Andrei Kovkhuto.

O conferință pentru marcarea celor 30 de ani de la cel mai mare dezastru ecologic provocat de om în secolul 20, accidentul de la centrala nucleară din Cernobâl, va fi un eveniment de acest tip.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
182
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08808 sec - PID: 9124