7

Prima vizita a unui Patriarh ortodox sarb in Montreal - Canada (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 3 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Patriarhul sârb Irinej, administrator al Episcopiei de Canada, a vizitat zilele trecute orașul Montreal. În timpul acestei vizite, Patriarhul sârb a vizitat Biserica Sfânta Treime.

Este pentru prima dată în istoria Bisericii Ortodoxe Sârbe și in Eparhia de Canada, cand un prim ierarh al Bisericii Sarbe viziteaza Montrealul și comunitatea sârbă care exista aici din anul 1954.

Biserica a fost inițial o biserică prezbiteriană și a fost renovata si adaptata la nevoile unei biserici ortodoxe. Aceasta biserica frumoasa, cu caracteristici protestante recunoscute, a fost construita în 1901, planurile bisericii fiind semnate de celebrul arhitect Edward Maxwell

În timpul vizitei sale la Montreal, Sanctitatea Sa s-a întâlnit, de asemenea, cu mai multi ierarhi, printre care s-a aflat si IPS Arhiepiscop Nicolae, din cadrul Bisericii Ortodoxe Române a Americii de Nord și de Sud.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10918 sec - PID: 30327