2

Pentru respectarea dreptului canonic și în spiritul tradițiilor bisericești, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Sarbe a invitat la gasirea unor soluții acceptabile pentru statutul așa-numitei Biserici Ortodoxe Macedonene, aproband, în principiu, continuarea dialogului dintre reprezentanții celor doua Biserici.

Anuntul a fost facut, prin intermediul unui comunicat lansat in aceste zile, la nivel oficial, de Biserica Ortodoxa Sarba.

Comunicatul include, insa, o conditie de baza: înainte de soluționarea definitivă a acestei probleme, trebuie sa fie adoptata o soluție pozitivă pentru procedurile judiciare inițiate împotriva Arhiepiscopului Iovan de Ohrid și Mitropolit de Skopje (foto), precum și a celorlalti 18 membri ai Arhiepiscopiei Ortodoxe de Ohrid, printre care se afla si 2 episcopi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01038 sec - PID: 15768