38

Avand in vedere noile confruntari electorale din prezenta campanie, Lacasuri Ortodoxe a solicitat printr-o adresa scrisa, celor doi candidati la presedintie, raspuns la intrebarea:

   "In cazul in care veti fi ales presedinte, veti avea in vedere emiterea unui decret prezidential de aministiere a celor de la Tanacu?"   Va reamintim randurile:

   “Fostul preot Daniel Corogeanu a obtinut, Injumatatirea pedepsei cu Inchisoarea decisa de Tribunalul Vaslui In luna februarie.
    Astfel, fostul preot ar urma sa stea sapte ani dupa gratii, In loc de 14. ?i pedeapsa primita de maica stareta a fost redusa cu doi ani, ceea ce Inseamna sase ani, si nu opt cat primise de la Tribunalul Vaslui. Pedepsele celorlalte trei maicute au ramas de cate cinci ani.
” (20 sep 2007)

   Asociatia Lacasuri Ortodoxe solicita viitorului presedinte al Romaniei emiterea unui Decret de Aministiere a persoanelor implicate in cazul Tanacu (amintite mai sus).

   Numai o amnistiere prezidentiala ar putea acum sa-i salveze din inchisoare pe fostul preot Daniel Corogeanu, pe maica stareta si pe celelalte trei maicute – crestini-ortodcsi, tematori de Dumnezeu si constienti de pericolul mortii spirituale, ce nu pot constitui sub nicio forma un pericol la adresa populatiei (odata aflati in libertate) considerand mai ales ca perioada de penitenta efectuata pana in prezent, si masurile corective adoptate de Biserica, au constituit deja o indreptare a acestor crestini supusi unei greseli (desi nu foarte demonstrata) amplificata de conditiile unui atac constant indreptat asupra valorilor morale ale societatii moderne.

   Lacasuri Ortodoxe isi asuma si revendica atat ideea cat si cererea solutionarii acestui caz prin aceasta metoda, initiind aceasta actiune in momentul de fata, cu optimism, inainte de alegerile prezidentiale.

    Asteptam un raspuns imbucurator si datator de speranta, pentru a ne convinge de bunele intentii ale unei noi guvernari, conform afirmatiei ca increstinarea unui copil este cel mai important pas in viata, in cazul unuia dintre candidati, respectiv aprecierii publice a celuilalt candidat, ca exemplu de moralitate, a Intaistatatorului Bisericii Ortodoxe Romane, de altfel o Biserica destul de atacata In ultima vreme (articole de incriminare a arhiereilor, calugarilor si preotilor, concomitent cu "rezolvarea" unor probleme de libertinaj evident), dar exploatata electoral cu fiecare ocazie.

Cu apreciere,
Administratia Lacasuri Ortodoxe

- cu valoare si de scrisoare deschisa -
(solicitarea a fost transmisa in scris, candidatilor, in data de 1 decembrie 2009)

   In plus, Asociatia Lacasuri Ortodoxe a solicitat, in limita posibilitatilor, si in functie de evaluarea prioritatilor,  luarea in discutie a acestei probleme, la dezbaterea din cadrul emisiunii "MAREA CONFRUNTARE" – astazi, joi 3 decembrie 2009, orele 19:00 – RealitateaTV – moderator: jurnalistul Robert Turcescu:

     IMPORTANT! Pentru cei ce vor ca acest subiect sa fie luat in discutie in emisiunea din aceasta seara, exista posibilitatea postarii unei astfel de solicitari, la rubrica de comentarii, aici:

http://www.realitatea.net/marea-confruntare–trimite-intrebarile-tale-pentru-basescu-si-geoana_689996.html#comentarii

   Ii putem sprijini astfel pe cei de la Tanacu, intr-un moment optim (poate singurul)! Va multumim!

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
117
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14728 sec - PID: 30844