44

Lacasuri Ortodoxe: din Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA

Ca urmare a promovarii in exclusivitate pe platforma Lacasuri Ortodoxe, a  activitatilor ce au avut loc in cadrul Bisericii Sfantul Gheorghe – Longueuil Canada (vezi aici ), Credinciosii din aceasta Parohie au primit in dar de la Manastirea Petru Voda, particele din moastele  Marturisitorilor din inchisorile comuniste. Astfel, Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA este singura Biserica din aceasta tara care detine moaste ale celor ce au marturisit dreapta credinta in perioada comunista.

Va prezentam SCRISOAREA care a insotit acest dar:

Preacucernice Parinte Daniel,

"Auzind de ravna Preacucerniciei Voastre si a credinciosilor din parohia dumneavoastra pentru Sfintii Inchisorilor si intelegand ca dorul de Acasa se impleteste cu cel de vesnicie, va trimitem mai aproape pe cei pe care cu atata dragoste ii venerati.

Nadajduim ca in aceste vremuri ce se dovedesc apocaliptice, atat cele prezente cat si cele ce vor veni, ajutorul Sfintilor Mucenici ai inchisorilor comuniste va fi ca un dar de putere spre marturisirea credintei noastre ortodoxe stramosesti, atat de necesara sufletelor noastre obosite de valul ereziilor antihriste ce ne inconjoara.

Fie ca Bunul si Atotputernicul Dumnezeu, pentru rugaciunile Noilor Martiri ai Pamantului Romanesc, sa ne daruiasca lumina in cuget, tarie in trup, pace in viata, liniste in suflet si spor in toate cele catre mantuire!

Cu dragoste, pentru dragoste, intru Dragostea lui Hristos
Arhimandrit Iustin Parvu

Manastirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,
Ahiepiscopia Iasilor
Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA

A transmis: Otilia Postolache – pentru Lacasuri Ortodoxe

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08544 sec - PID: 13165