30

Rugaciuni neobisnuite la raliul auto NASCAR

Publicat în urmă cu 7 ani, în Lonews
Un hiper-entuziast predicator, Nelms Joe, a devenit celebru în ultimele zile, pentru o rugăciune rostită in deschiderea unui raliu auto NASCAR, acesta încercând “să binecuvânteze în numele lui Dumnezeu” o varietate întreagă de de maşini de curse şi de companii auto, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor oferite de membri-abonati aflati in zona New York – SUA.

Prezentatorii de ştiri din străinătate au apreciat gestul predicatorului Nelms ca fiind “o rugăciune mai neobişnuită”. Alţi comentatori au considerat gestul ca fiind unul “hilar” sau ca: “cea mai bună rugăciune rostită vreodată”.

Chiar dacă au existat persoane în mulţimea NASCAR, care sa găseasca in cele din urma o motivaţie pentru aprecierea gestului, totuşi alţii şi-au exprimat îngrijorarea pentru “depăşirea liniei dintre creştinism şi mercantilismul grosolan”.

Unii l-au numit dezgustător, găsind astfel motive noi pentru a se îndoi de justeţea practicilor unora dintre cei aflaţi în Biserica Evanghelică Baptista.

/contributor KSLCatalin
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0142 sec - PID: 20164