13

Rugaciuni neobisnuite la raliul auto NASCAR

Publicat în urmă cu 7 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Un hiper-entuziast predicator, Nelms Joe, a devenit celebru în ultimele zile, pentru o rugăciune rostită in deschiderea unui raliu auto NASCAR, acesta încercând “să binecuvânteze în numele lui Dumnezeu” o varietate întreagă de de maşini de curse şi de companii auto, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor oferite de membri-abonati aflati in zona New York – SUA.

Prezentatorii de ştiri din străinătate au apreciat gestul predicatorului Nelms ca fiind “o rugăciune mai neobişnuită”. Alţi comentatori au considerat gestul ca fiind unul “hilar” sau ca: “cea mai bună rugăciune rostită vreodată”.

Chiar dacă au existat persoane în mulţimea NASCAR, care sa găseasca in cele din urma o motivaţie pentru aprecierea gestului, totuşi alţii şi-au exprimat îngrijorarea pentru “depăşirea liniei dintre creştinism şi mercantilismul grosolan”.

Unii l-au numit dezgustător, găsind astfel motive noi pentru a se îndoi de justeţea practicilor unora dintre cei aflaţi în Biserica Evanghelică Baptista.

/contributor KSLCatalin

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
139
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08915 sec - PID: 28734