17

DIVERSIONISM strain!

Publicat în urmă cu 7 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Aspirantul islamist la preşedinţia Egiptului a condamnat violenţele care au izbucnit în timpul protestului copţilor, din faţa clădirii televiziunii de stat, din duminca trecută, informeaza pentru Serviciul de presa LONews,  contributor Ing. Catalin Ion.

   Aspirantul la preşedinţie, Abdel Moneim Abouel Fotouh, un fost membru al Frăţiei Musulmane, a declarat că evenimentele din Maspiro au scopul de a crea rupturi şi de a conduce ţara spre haos şi sectarism.

   Abouel Fotouh le-a cerut egiptenilor să se opună unor astfel de incidente, pe care el le-a etichetat drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Acesta a mai avertizat că astfel de evenimente ar putea fi folosite ca pretext pentru intervenţia străină.

   Hazem Abu Ismail, un alt nominalizat islamist, a declarat că incidentele care au avut loc în Maspiro "necesită şi înseamnă o sporire a securităţii".

   El a dat vina pe "neatenţia unor grupări mari şi politice importante". Nu a oferit, cu toate acestea, niciun nume al vreunei grupări.

   Abu Ismail a subliniat că soluţia pentru această criză ar fi să se aplice dreptatea şi legea, atât pentru copţi cât şi pentru musulmani, fără a favoriza vreuna dintre părţi.

   Între timp, Mohamed Selim al-Awa, un analist islamic şi o altă speranţă prezidenţială, a declarat pentru ziarul de stat Al-Ahram, că are un clip video, în care cativa agresori sosiţi de pe străzi lăturalnice trăgeau de fapt atat asupra copţilor cat şi asupra soldaţilor armatei.

   Awa a lansat un apel către egipteni să încerce să îşi rezolve problemele fără a atrage intervenţia străină, mai informeaza Serviciul de presa LONews.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
109
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14866 sec - PID: 22894