14

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale anunta Proiectul de Lege pentru modificarea legii nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii.

Astfel, Articolul 2 al  Legii nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, republicată cu modificări şi completări în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 300 din 7 mai 2009, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

Art. 2.(1) Beneficiază de alocaţie de stat pentru copii toţi copiii cetăţenilor români, care au domiciliul sau reşedinţa în România şi care nu au rezidenţa stabilită în altă ţară împreună cu copiii lor.
(2) Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi pentru copiii ai căror părinţi, cetăţeni români, şi-au stabilit rezidenţa în altă ţară, în situaţia în care aceşti copii au domiciliul sau reşedinţa în România şi au stabilit un alt reprezentant legal în România.
(3) Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi copiilor cetăţenilor români care îşi însoţesc părinţii aflaţi în misiune permanentă în străinătate.
 
Puteti consulta integral Proiectul de Lege AICI.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
48
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12965 sec - PID: 11839