18

     Monitorul Oficial nr. 824 din 22.11.2011, partea I, a publicat: Ordinul ANAF privind stabilirea criteriilor pentru conditionarea inregistrarii in scopuri de TVA

     Acesta se refera la criteriile, pe baza carora se conditioneaza inregistrarea in scopuri de TVA a societatilor comerciale infiintate in baza Legii nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care sunt supuse inmatricularii la Registrul Comertului si care solicita inregistrarea in scopuri de TVA, conform art. 153 alin. (1) lit. a) si c) din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare. Actualul Ordin nu se refera la sucursalele din Romania ale persoanelor impozabile care au sediul activitatii economice in afara Romaniei, care au obligatia inregistrarii in scopuri de TVA in Romania, conform art. 153 alin (2) din Codul Fiscal.

     Persoanele impozabile care solicita inregistrarea in scopuri de TVA si care sunt supuse inmatricularii in Registrul Comertului, trebuie sa depuna la organele competente, o cerere tip, de inregistrare in scopuri de TVA, in aceeasi zi in care depun la Registrul Comertului cererea de inmatriculare.  Acestia trebuie sa cumuleze mai multe criterii, stabilite pe larg in acelasi Ordin.

     Puteti consulta, pentru zece zile de la publicarea lui, prezentul Ordin (Monitorul Oficial nr. 824 din 22.11.2011, partea I),  AICI.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
134
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09464 sec - PID: 7132